The Liberty Barcelona

The Liberty Barcelona er endnu en smuk kreation fra Dötling med et design inspireret af sir Mies Van der Rohes Barcelona Stol. Ludwig Mies van Der Rohe var en af de mest indflydelsesrige og berømte arkitekter fra den moderne tidsperiode. Liberty Barcelona er dermed et unikt værdiskab skabt med inspirtion fra hans royale design for Barcelona-stolen.

The Liberty Barcelona kombinerer yndefuldt ekspertise med lidenskab vil fremstå som et luksuriøst værdiskab i din bolig.
Helt ligesom resten af Dötlings designs er The Liberty Barcelona også skræddersyet og håndlavet efter dine præferencer.

Ring for pris
In stock
Varenummer
DO-LIBERTYBCN

Yderligere Information
NavnThe Liberty Barcelona
ModelserieDO Liberty Barcelona
Vægt - kg300
Højde - udvendig (mm)1000
Bredde - udvendig (mm)630
Dybde - udvendig (mm)530
FastboltningGulv, Væg

The Liberty Barcelona

Denne udsøgte model ved navn Liberty Barcelona er et værdiskab der oser af luksus og så er det inspireret af Barcelona-stolen designet af sir Mies van Der Rohe tilbage i 1929. Værdiskabet forsikrer funktionalitet og æstetisk design i topklasse, samtidig med at beskytte dine mindre værdier såsom ure og smykker på bedste vis.

Råt og smooth på én gang

Symbiosen mellem rustfrit stål og læder signalerer ikke blot kvalitet, men viser hvordan værdier også kan opbevares igennem en luksuriøs og æstetisk løsning. Den indre konstruktion er af glanspoleret rustfrit stål og derefter betrukket med det fineste kalveskind for en blød overflade.

Key Facts

Liberty Barcelona er af tysk og europæisk standard og lever op til forsikringsklasserne fra VdS/EN 1 til VdS/EN 3, men kan også bestilles i klasse 5 for endnu højere sikkerhedsbehov.

Indeni skabet findes spoler med plads til 12 armbåndsure samt tre skuffer. Den ene af skufferne er udstyret med 10 små puder også til armbåndsure for ekstra opbevaring.

Startvægten for modellen er 300 kg.

Lås

Skabet låses med en state-of-the-arts elektronisk kodelås med kode á 6 cifre. 

Kontakt Os

Naturligvis, kan der tilbydes mange forskellige løsninger for den indre indretning af skabet såvel som farver på forspørgsel. For mere information omkring luksus værdiskabe eller hvis du har spørgsmål vedrørende specialbestilling - venligst kontakt os, vi vil med glæde hjælpe dig.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?