Brandskilte

Derfor er brandskilte effektive og vigtige for din arbejdsplads

På en hver form for arbejdsplads bør brandsikkerheden være i top. Udover brandslukkere og andet udstyr til at bekæmpe brande, er det nødvendigt at have de rette informationer synlige. Et brandskilt tydeliggør og kommunikerer enkelt den nødvendige information.

I en paniksituation kan et sikkerhedsskilt spille en vigtig rolle, da brandskiltet vil give hurtigere orientering og således også en hurtigere reaktion og kontrol over situationen. Brandskiltets effektive oplysning kan bremse en brand i værste tilfælde eller hindre at en person anvender den forkerte ildslukker.

Alle brandsilte hos SafeGear er godkendte ifølge  DS - der står for Dansk Standard. Det betyder at skiltene også godkendes af det danske brandvæsen og det danske arbejdstilsyn. Således er du og din virksomhed på den sikre side i jeres brandskiltning.

Placér altid et brandskilt synligt uden risiko for at blive blokeret, således at det altid kan ses.

Hos SafeGear tilbyder vi en række forskellige brandskilte, for at din brandsikring er i top. De alle kan fås i plast eller selvklæbende vinyl. Kontakt os på 36 96 43 53, hvis du har brug for vejledning. 

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 19

Side
per page
Retning
View as Gitter Liste

Items 1-12 of 19

Side
per page
Retning