Contact Phone36 96 43 53

Brandsikring

Eksempel på brandsikring

Hvorfor er det nødvendigt at brandsikre sig?

"Hvert år er der omkring 20.000 brande i danske hjem", citat fra beredskabsforbundet. Omkring 80 danskere omkommer hvert år i forbindelse med brand.
Det kan eksempelvis være rygning i sengen, hvis man ikke er opmærksom på at slukke sine elektriske apperater eller har glemt et stearinlys, at det går galt.

Over halvdelen af de 20.000 brande der opstår om året vil løbe løbsk og blive sværere at slukke end en normal brand. Meget af dette kunne undgås ved at brandsikre sit hjem fx. ved køb af en røgalarm, brandslukker eller en brandstige.

Det første skridt mod brandsikring er at investere i en røgalarm, der kan forebygge mulige brande  ved at gøre dig opmærksom, hvis der opstår røg i dit hjem. Et brandtæppe er en effektivt og billig løsning til kvælning af brand i friture, fedtstof eller ved ild i mennesker og dyr. Derefter kan man købe en brandstige, der kan redde både dig selv og hele familien ud af den brændende bygning. Måske er der behov for en brandslukker i hjemmet? Pulverslukkeren kan stoppe de fleste brande  som fx. træ, papir og andre faste stoffer. Hvorimod en CO2 slukker brande, der er opstået i gasser, væsker og elektricitet. Til sidst er en kuliltealarm nyttig da den gør dig opmærksom på de farlige stoffer du ikke kan smage, se eller høre, men som er giftige for dig. Virksomheder benytter sig af et pengeskab eller endnu bedre, et brandskab til at brandsikre sine værdifulde papirer og genstande.

1 til 12 ud af 231

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 231

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vent venligst...

Varen er lagt i indkøbskurven.

Klik på "gå til kurven" for at gennemføre din bestilling.

Vis ikke igen
Fortsæt indkøb Gå til kurven