Ringeanlæg Skole og Industri

Safegear tilbyder velafprøvede kvalitets ringeanlæg til skoler og industri:

Disse skoleklokker ringer kraftigt og præcist ind, lige på minuttet.
Ringesystemet giver mulighed for et ringevarsel, altså ’teaterringning’, inden afsluttende lange ring. Det vil sige børnene får bedre tid til at afvikle de sociale aktiviteter i skolegården og klokken og klokken kan derudover indstilles til kun at ringe i skoletiden og med mulighed for forskellige ring til hhv. indskoling, mellemtrin og udskoling.
Det er også muligt at koble systemet sammen med brand og alarmsikringen, således at klokkerne kan ringe i forudgivne impulser i tilfælde af brand eller indbrud. (Aftal med de lokale brandmyndigheder hvordan det eventuelt kan foregå)
Ringeklokken er både til inden- og udendørs montering. Beskyttelsesklassen er IP42. Med en speciel monteringsdåse kan man opnå IP44. Denne bestilles separat.
Som industriklokker er de også velegnede da de er meget robuste og kan monteres i de fleste former for arbejdsmiljøer.

Hvordan fungerer det?

Ringesystemet virker ved at det digitale kontaktur som holder styr på ringetiderne, sender et signal til tidsrelæet, som sender strøm i en given tid ud til ringeklokkerne. (Bemærk at 24V AC ringeklokken kræver en separat 24V AC strømforsyning.) Det digitale kontaktur har indbygget dag- og ugeprogram, helligdagsfunktion samt 46 hukommelseslokationer og er meget brugervenlig at programmere. Uret har to strøm-kanaler der begge understøtter op til 16 ampere, hvilket betyder at man kan koble utroligt mange ringeklokker på samme system. Den understøtter også manuel tilsidesættelsesfacilitet, samt har en fuldautomatisk sommer/vintertid funktion så du ikke skal programmere enheden om ved skiftende årstider. Skal der monteres flere end 4 ringeklokker på samme kontaktur/tidsrelæ, anbefaler vi at montere en klemrække på DIN-skinnen i eltavlen til fordelingen af strømmen.
Det kan godt lade sig gøre at få et system hvor man ikke skal bruge et tidsrelæ, og kontakturet alene også kan sende strøm ud til klokkerne i et givent antal sekunder. Sådan et kontaktur løber dog op i adskillige tusinde kroner, derfor kan du hos Safegear købe et noget billigere kontaktur samt tidsrelæ til, og opnå samme effekt.

-Safegear tilbyder installation af systemet, som kan aftales til at foregå efter skoletid. Kontakt os for at høre nærmere.

View as Gitter Liste

8 Items

per page
Retning
View as Gitter Liste

8 Items

per page
Retning