Brixia Uno 1 Pengeskab (26L) - Indbrudstest Grade I - Kodelås

Et Brixia Uno pengeskab er fremstillet i høj kvalitet og i et eksklusivt design. Brixia er indbrudstestet i Grade 1 hos ECB-S i Tyskland. Brixia Uno har brandisolering i vægge og dør, hvilket gør sikringen af dine værdier større. Brixia Uno er udført i et flot design, der er ideelt til private hjem og kontorområder. Et Brixia værdiskab kan bruges til opbevaring af smykker, dokumenter eller kontanter. Brixia Uno pengeskabe kan leveres med specialindretning til ure, ringe osv.

Denne model er med elektronisk kodelås. 

Regulær Pris 16.279,00 kr Speciel Pris 15.995,00 kr 12.796,00 kr
På Lager
Varenummer
BO-123.50
  • Vejl. beløbsgrænser:40.000 kr. - uden alarm80.000 kr. - overvåget alarm og sikring 20-O
  • Brandisolering: Beskyttelse under de første minutter af en brand (uden test).

Yderligere Information
Navn Brixia Uno 1 Pengeskab (26L) - Indbrudstest Grade I - Kodelås
Model Brixia Uno 1 - Code Lock
Modelserie Brixia Uno - Pengeskab med kodelås i eksklusivt design. Høj kvalitet og mulighed for fastboltning i gulv og væg. Brandisolering i vægge og dør.
Skabsform Fritstående Skab
Egnet til Dokumenter, Værdier
Leveringstid 2-3 uger
Farve Sort (RAL 9004) Standard / Hvid (RAL 9016)
Indbrudsklasse GRADE I (RØD Skafor)
Indbrudstestet efter EN 1143-1 : Indbrudsbeskyttelse mod mekaniske angreb og termiske værktøjer som skærebrænder mv.
Indbrud Testcenter ECB•S Germany
Vejl. Beløbsgrænser GRADE I: 40.000 kr. uden alarm. 80.000 kr med sikring 20-O og overvåget alarm. 160.000 kr. med sikring 20-O samt bokskontakt og overvåget alarm med identifikation. FogP registrerede låseenheder på yderdøre. Værdiskabe under 1000 kg skal fastgøres
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Brandsikring Brandisoleret
Brandklasse Brandisolering: Beskyttelse mod høje temperaturer under de første minutter af en brand. Denne brandisolering yder mindre beskyttelse end en brandtest.
Lås Elektronisk kodelås
Låsetype Brixia Electronic Lock
Vægt - kg 85.0000
Hylder - Standard 1 Flytbar hylde
Kapacitet - Liter 26
Højde - udvendig (mm) 330
Bredde - udvendig (mm) 440
Dybde - udvendig (mm) 430
Højde - indvendig (mm) 248
Bredde - indvendig (mm) 360
Dybde - indvendig (mm) 294
Døråbning - Vinkel 180 Grader - Indvendige Hængsler
Hængsler Højre side
Dørkonstruktion Dobbeltvægget Stål
Dørbolte 4-Sidet dørbolte
Vægkonstruktion Dobbelt Væg
Fastboltning Gulv, Væg

Brixia Uno 1 (26L) - Elegant og sikkert pengeskab

Brixia Uno værdiskabe er kendetegnet ved et meget elegant design, der gør sig godt selv placeret i stuen i private hjem. Et Brixia Uno pengeskab er fremstillet i en høj kvalitet med certificering fra tyske ECB-S. Egnet til opbevaring af dokumenter, kontanter, smykker, medicin eller andet, der skal opbevares under betryggende forhold i virksomheder og private hjem.

Tyverisikkert ifølge Europæiske Standarder i Grade 1

Brixia Uno er pengeskabe med indbrudsikring i Grade 1 ifølge den Europæiske standard EN 1143-1 ved tyske ECB-S (Svarende til Rød Skafor).
Mangler du et pengeskab i en anden indbrudsklasse? Se alle vores indbrudstestede pengeskabe.

Indbrudsikkert og forsikringsgodkendt værdiskab

Brixia Uno værdiskabe er konstruerede til at have høj modstandsdygtighed mod såvel mekaniske som termiske angrebsmetoder, herunder en speciel barriere til at kunne modstå hammer, mejsel, boreudstyr samt andet skæreudstyr. Der er indlagt varmeafvisende materiale i vægge og dør, for ekstra beskyttelse. Pengeskabsdøren er sikret med kraftige rigler samt indgrebssikring. Værdiskabet leveres med en elegant brugervenlig kodelås, der er indfældet i døren. Håndtaget reagerer på touch og forsvinder ind i døren, når det ikke anvendes. Låsen er forsikringsgodkendt i h.t. europæisk standard.
Brixia Uno pengeskabe kan fastboltes til gulv og væg ved hjælp af det medfølgende monteringskit. Til Brixia Uno kan der leveres en serie indsatser til opbevaring af ringe, ure, smykker samt andre værdigenstande.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Var dette ikke det rigtige skab for dig? Se hele vores udvalg af pengeskabe.

*Billederne viser Brixia Uno sikringsskab, men størrelsen på det viste pengeskab kan afvige fra dette produkt. Derfor er det vigtigt at tjekke produktegenskaberne for korrekte mål