Medicinskab

Medicinskabe kan bruges i Hjemmet, Hospitaler og på Apoteker.

Stigningen af medicin produkter som bliver stjålet, eller misbrugt gør at man, har behov for at låse disse produkter inde da de er personligt udleveret til en person. Samt at de kan volde stor skade hvis de ikke benyttes følge de medfølgende instrukser.

I virksomheder eller i den offentlige sektor, hvor man har med medicin produkter at gøre så for at minimere tyveri eller misbrug vil et medicinskab kunne afhjælpe på risikoen for dette.

Vores indbrud og brand testet skabe kommer både med en nøgle og en elektronisk/kombinationsnøgle.

Indbrudstest

Burglary Resistance Et medicinskab kan indbrudstestes efter en Europæisk norm (lavest indbrudssikring til højest indbrudssikring): SI, SII, Grade 0, Grade I, Grade II, Grade III (i Danmark anvendes højere indbrudsklasser end dette typisk til banker og lign.) Det blå ikon indikere indbruds certifikationen.

Brandtest

Fire Resistance Et medicinskabe kan desuden være brandisoleret eller brandsikret til enten papir eller data. Brandisolering (DIN4102), brandsikring til enten 30 min, 60 min, 90 min. eller 120 min. for hhv. papir eller data Det røde ikon indikere brandsikkerheds certificeringen.

Disse særlige medicinskabe til opbevaring af medicin er baseret på kvalitets skabe i henhold til EN-1143-1, så de opfylder nogle høje standarder for indbrudssikring, hvilke gør dem optimale i brug på sygehuse, misbrugsklinik, dyrehospitaler og andre steder med risiko for tyveri af medicin.

Interiøret med det højt fleksible skuffe-system giver dig mulighed for at gemme medicin sikkert af vejen, men stadig nemt at håndtere når skabet åbnes.

Skufferne kan struktureres og tilpasses individuelt i højden, og enkelte dele af interiøret kan købes og opgraderes separat hvis det er nødvendigt med en stor omarrangering af skabet. Et indre opbevaringsskab med kode/nøglelås kan også monteres/fjernes på et senere tidspunkt.


 

View as Gitter Liste

4 Items

pr. side
Retning
 1. Gemini Pro 55 Medicinskab (292 L) - Indbrudstest Grade I - Nøglelås
  -15%
  Gemini Pro 55 Medicinskab (292 L) - Indbrudstest Grade I - Nøglelås
  Preu normal 45.195,00 kr Speciel Pris 38.295,00 kr 30.636,00 kr
 2. Gemini Pro 20 Medicinskab (141 L) - Indbrudstest Grade I - Nøglelås
  -15%
  Gemini Pro 20 Medicinskab (141 L) - Indbrudstest Grade I - Nøglelås
  Preu normal 28.695,00 kr Speciel Pris 24.395,00 kr 19.516,00 kr
View as Gitter Liste

4 Items

pr. side
Retning