Levering 

Vægt (kg) Sendes med Omkostning (DKK) Produkteksempler
0 - 30 kg PostNord / GLS 79,- Kodelåse, brandslukker, røgalarm, små værdiskabe m.v. (ca. 80% af vores varer) 
Over 30 kg Fragtmand 350,-* Pengeskabe, brandskabe, brandslukkere

* Prisen gælder kun levering til brofaste øer.

Levering af varer bestilt på Safegear.dk

Safegear benytter:
1) PostNord (det tidligere PostDanmark) - højst 30 kg,
2) Fragtmænd til paller (sendes primært med Dachser, en af Europas største logistikvirksomheder),
3) Specialvirksomheder med speciale i indsætning af pengeskabe,
4) Enkelte produkter (under 30 kg) sendes afsted med GLS direkte fra leverandøren.

Fragten koster ikke ekstra, hvis varerne bliver leveret over flere omgange. Dette kan forekomme, hvis de bestilte varer har forskellige leveringstider eller hvis varerne sendes direkte fra producenten.

Der er ingen garanti for, at varen bliver leveret indenfor den først angivne leveringstid. Safegear tager forbehold for udgåede varer og varer, der er i restordre. Safegear.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser fra fragtfirmaet, omkostninger grundet heraf, fejlleverede varer eller defekte varer.

PostNord

PostNord (PostDanmark) benyttes til pakker under 30 kg, som sendes afsted fra eget lager. Enkelte mindre pakker sendes afsted direkte fra producenten med GLS.
Hvis der ikke er nogen hjemme ved levering, lægges der en seddel om, at pakken kan hentes på nærmeste postkontor (eller pakkeshop hvis afsendt med GLS). Postkontorerne ligger typisk i Føtex, Superbrugsen o.lign.
Du modtager normalt en e-mail med trackingnummer, så du kan følge pakken. Dette er dog ikke altid tilfældet, hvis pakken sendes afsted direkte fra en producent.

Fragtmand

Bruges primært til virksomheder og det offentlige, men også til leveringer af f.eks. værdiskabe til private.
Varerne befindes sig oftest på en palle, som fragtmanden leverer til fortov/kantsten eller døren. Fragtmanden kan ikke bære værdiskabe op ad trapper eller lign.
Levering med fragtmand kræver normalt, at nogen på adressen kvitterer for pakken. Hvis fragtmanden må stille pallen i indkørsel eller lign., foregår dette altid på kundens eget ansvar.
Er man ikke til stede vil fragtmanden lægge en seddel, og man skal herefter selv arrangere en ny levering. Dette kan medføre et leveringsgebyr.

Pengeskabe - Levering, Indsætning og Fastboltning

Safegear kan arrangere "indsætning" og "fastbolting" af værdiskabe mod en merpris. Som udgangspunkt omfatter prisen kun levering til "fortov / kantsten".

"Indsætning" og "Fastboltning" med specialfolk: Prisen starter fra 1200 kr. inkl. moms og afhænger af:
1) Vægt og volumen på pengeskab,
2) Adgangsforhold (hvilken etage, elevator eller trapper)
3) Geografisk beliggenhed,
4) Evt. fastboltning af pengeskab i gulv eller væg.

Levering af små pengeskabe (under 30 kilo, typisk værdiskabe uden indbrudstest eller brandtest):
Foretages med PostNord eller GLS - pris 79 kr inkl. moms.
Bemærk, at Safegear ved denne leveringsform ikke kan arrange et specifikt leveringstidspunkt, samt at vi ikke på samme måde kan sørge for diskretion ved leveringen. Der er tale om en prisbillig leveringsform, som er egnet ved opbevaring af mindre værdier i private hjem - men den er ikke egnet, hvis du skal opbevare større værdier eller kontantbeløb - der bør du vælge et indbrudstestet pengeskab og kontakte os for professionel levering og fastboltning.
Langt de fleste pengeskabe med indbrudstest eller brandtest er for tunge til at sende med PostNord eller GLS.

Alternativer med større diskretion ved levering:
1) Safegear står for levering og indsætning,
2) Afhentning fra vores lager (kræver forudgående aftale), eller
3) Send til din arbejdsadresse hvilket slører den endelige anvendelsesadresse overfor transportøren (tjek altid først med din arbejdsgiver om det er ok).

Afhentning af varer bestilt på SafeGear.dk

Safegear tilbyder afhentning af varer, som befinder sig på eget lager. Du betaler som udgangspunkt stadig et håndteringsgebyr svarende til leveringsomkostningen, da det er mere arbejdskrævende end at ekspedere alle dagens ordrer på en gang og lægge dem til forsendelse. Nogle varer befinder sig desuden på et fjernlager, hvor varen først skal sendes til vores eget lager.

Vores lagerfaciliteter er beliggende på følgende adresse:

Lagerkompagniet
Søllerupvej 21
DK-4681 Herfølge

Afhentning skal aftales på forhånd, så du ikke kører forgæves, da varerne kan være midlertidigt udsolgt eller befinde sig på et fjernlager. Du er velkommen til at ringe til os og forhøre dig om muligheden.

Modtagelser og fragtskader

Hvis emballagen på din forsendelse bærer tegn på skade, skal du åbne pakken med det samme, og så vidt muligt gøre det sammen med fragtmanden/postbuddet. Har de ikke tid til at vente på dig, så notér altid på fragtkvitteringen, at du modtager pakken med forbehold.

Åbner du pakken med fragtmanden/postbuddet og kan konstatere at varen er beskadigt, skal du nægte modtagelse og tage kontakt SafeGear med det samme.

SafeGear skal have besked om fragtskader med det samme.

Opdager du først en fragtskade efterfølgende, skal du tage kontakt til os med det samme. Tag gerne nogle billeder imens du åbner pakken, hvis du kan se at noget er galt. Gem emballagen - den kræves ofte af transportøren i behandlingen af sagen.