Skumslukker

Skumslukkere til brandsikring

Skumslukkere er en type brandslukker, som er effektiv til flere typer brande. Skummet kan slukke ild i brandklasse A og B, som betyder at skumslukkerne kan slukke ild i faste materialer som træ og tekstil og i væsker. 

Har skumslukkeren F-certificering. Alle skumslukkere kan slukke Klasse A og B, men kun nogle er også lavet til brandklasse F. Brandklasse F er ild i varme fedstoffer i forbindelse med madlavning som fx friture.

 Alle SafeGears skumslukkere har gennemgået brandtests og har en høj kvalitet. Det sikrer, at du får en skumslukker med en bedre slukkeeffektivitet end andre brandslukkere på markedet. 

Hvorfor vælge en Skumslukker?

Det kan være ganske farligt, hvis man bruger den forkerte brandslukker på Brandklasse F. Leder du efter en brandslukker til et køkken er vores 6L skumslukker især egnet til køkkener på restuaranter og hoteller, fordi den er certificeret til at slukke Brandklasse F.

Brug derfor aldrig andre brandslukkere til brand i fedstoffer i køkkenet end en skumslukker med F-certificering som denne.

Ved anvendelse af skumslukkere spredes skummet og danner en kappe over ilden og dermed kvæler den.

BRANDKLASSE A

Brandklasse A

BRANDKLASSE B

Brandklasse B

BRANDKLASSE C

Brandklasse C

BRANDKLASSE D

Brandklasse D

BRANDKLASSE E

Brandklasse E

BRANDKLASSE F

Brandklasse F

Ild i faste stoffer: træ, papir, tekstil, plast Ild i brandfarlige væsker: alkohol, benzin Ild i brandfarlige gasser: protan, butan, naturgas Ild i metaller: aluminium, magnesium Ild i elektronik: computere, servere, EDB Ild i madlavningsfedtstoffer: friture

Vandslukker

JA NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ

CO2 slukker

NEJ JA NEJ NEJ JA NEJ

Pulverslukker

JA JA JA NEJ JA NEJ

Skumslukker

JA JA NEJ NEJ NEJ JA (inkl. F-certifikat)
View as Gitter Liste

2 Items

per page
Retning
View as Gitter Liste

2 Items

per page
Retning