Varesikring

Varesikring og distributør af Se-Kure Controls

Hos Safegear tager vi varesikringen af din butik seriøst. Med svind i milliardklassen fra danske forretninger hvert år, er det nødvendigt at komme tyven i forkøbet med nogle sikre kvalitetsløsninger der samtidigt giver den ærlige kunde ubesværede muligheder for at undersøge og eventuelt teste varen før et køb. Hos Safegear er produktet i fokus med den højeste kvalitet på markedet. Som Nordisk distributør for Se-kure Controls – en af verdens førende virksomheder indenfor varesikring – tilbyder Safegear et omfattende produktprogram med tusindvis af varenumre. Se-kure fremstiller selv alle produkterne, hvilket sikrer en høj og konsistent kvalitet. Samtidig betyder dette produktionsapparat langt bedre muligheder for individuelt at tilpasse sikringsløsningen til det valgte butiksdesign.
Apple benytter varesikring fra Se-Kure Controls i alle deres forretninger på verdensplan, samt vi hos Safegear har et tæt samarbejde med butiksindretningsfirmaer hvor vi laver specialdesignede sikringsløsninger til smartphones, tablets og andet elektronik efter kundens ønsker.

 

Varesikring der passer til dit behov

Videoovervågning samt spejle i butikken er noget der afskrækker rigtigt mange fra at stjæle, samtidigt med at elektronisk og mekanisk varesikring gør det mindre interessant og mere besværligt for tyven at fjerne varer fra butikken.
Den mest kendte sikringsmetode er gateways installeret ved butikkens ind og udgange, der typisk fungerer med Akustisk Magnetisk (AM) system, eller Radio Frekvent (RF). Safegear er også leverandører af Radio Frekvent Identifikation (RFID) som giver en ny form for intelligent varesikring der også kan levere data til lagerstyring, dynamiske elektroniske prisskilte og meget andet. Alle systemer kan leveres med indbygget metal og magnetdetektor i kampen mod de professionelle butikstyve, samt en eventuel kundetæller
Når ind og udgangspartiet er elektronisk overvåget med varesikrings antenner, sikrer man varerne ved at udstyre dem med forskellige alarmbrikker, blandt andet Hard Tags til sikring af tøj, briller, alkohol og vin, eller man kan bruge Safers som er gennemsigtige akrylplast kasser til at opbevare større ting i som digitale kameraer, GPS’er, spillekonsoler og udstyr mv. Det er muligt at få Safers med dobbelt alarmfunktion, hvor der sidder en højtaler på varen som vil gå i gang med en høj sirene hvis en tyv forsøger at fjerne alarmen.


Til sikring af udstillingsvarer som smartphones, tablets, computere og andet forbrugerelektronik, benytter man punktsikring. Det er opbygget med alarmmoduler med højtalere, der er gemt af vejen for kunden. Der går ledninger ud til hvert enkelt produkt med en elektronisk sensor for enden. Hvis sensoren fjernes eller kablet klippes går alarmen i gang. Systemerne kan nemt tilpasses forretningens behov og kan også bruges som sikring til håndværktøj, kameraer og andre demovarer der er høj risiko for at blive forsøgt stjålet.
Kontakt Safegear for et uforpligtende tilbud på varesikring til din forretning! 

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 114

Side
per page
Retning
View as Gitter Liste

Items 1-12 of 114

Side
per page
Retning