Sikkerhedsskilte

Sikkerhedsskilte hos Safegear

På alle danske arbejdspladser med sikkerhedsrisiko forbundet med arbejdet er det lovkrav at skilte med sikkerhedsskilte. Det rette skilt med den rette information kan redde menneskeliv, hvis der opstår en nødssituation.
Hos SafeGear udbyder vi flere slags sikkerhedsskilte for at optimere sikkerheden på din arbejdsplads. Alle vores sikkerhedsskilte er godkendte ifølge Dansk Standard.

Advarselsskilte: Som navnet netop siger er disse sikkerhedsskiltes budskab at advare. Advarselsskilte kan forhindre ulykker, fordi faren i varsles i forvejen, så alle er opmærksomme på den. For at signalere en mulig fare er advarselsskilte altid gule.

Brandskilte: Brandsikkerheden bør altid være helt i top og det kræver udover alt brandsluknings udstyr også den rette skiltning. Et brandskilt tydeliggører og kommunikerer enkelt den nødvendige information. Et brandskilt vil give hurtigere orientering og således også en hurtigere reaktion og kontrol over situationen. Brandskiltets effektive oplysning kan bremse en brand i værste tilfælde eller hindre at en person anvender den forkerte ildslukker. Brandskiltene er røde.

Flugtvejsskilte: Med et flugtvejsskilt er der ingen i tvivl om, hvor man bør gå hen i en nødssituation, ved evakuering, ved brand mm. Flugtvejsskilte er lovkrav i offentlige bygninger og på arbejdspladser. Flugtvejsskilte er grønne og kan gøre den store forskel og redde liv. Flugtvejsskilte bør altid hænge synligt og ublokeret. 

Førstehjælpskilte: Står man og skal yde førstehjælp, er det godt at vide, hvor de nødvendige redskaber er placeret. Her er førstehjælpskiltene en nødvendighed. Vores førstehjælpsskilte fås i Plast eller selvklæbende vinyl. Førstehjælpsskilte er grønne.

Påbudsskilte: Påbudsskilte er blå og viser hvilke regler der bl.a. gælder på stedet. 

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 41

Side
per page
Retning
View as Gitter Liste

Items 1-12 of 41

Side
per page
Retning