Sikkerhedsspejle

Sikkerhedsspejle

Sikkerhedsspejlene er enten fremstillet af slagfast akryl, brudsikkert polycarbonat eller ubrydeligt rustfrit stål. Polycarbonat er af det samme stof som politiskjolde og sammen med akrylspejlene vejer de ganske lidt. Spejle i rustfrit stål er de stærkeste og mest modstandsdygtige. Der findes mange former for sikkerhedsspejle alt fra rektangulære og runde spejle til kuppelspejle og justerbare spejle. Her på siden kan du også finde inspektionsspejle til bl.a mekanikere og politi- og grænsekontrol.

Her kan du læse om 4 overvejelser du bør gøre dig for at finde det rette sikkerhedsspejl.

Ring til os på 3696 4353 hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning


Når du køber et sikkerhedsspejl, som har en buet konveks overflade, skal du være opmærksom på at betragningsafstanden varierer. De angivne afstande er et cirkatal, da det kan være en subjektiv bedømmelse ift. hvor detaljeret et spejlbillede man forventer.
Det gælder for alle sikkerhedsspejle, at jo større spejlet er, jo større er betragtningsafstanden.

Spejl til kontor og institutioner

Overvågningsspejle og institutionsspejle benyttes oftest på kontorer, skoler, børnehaver, hospitaler, fængsler og andre typer institutioner, der kan have brug for langt bedre udsyn over institutionens arealer så personale bedre kan holde øje og opsyn på personerne. På kontorer kan man se på spejlet, hver gang nogen træder ind og ud af lokalet. Det samme gælder spejle til boliger.
Du kan finde sikkerhedsspejle til indendørs brug i blandt industrispejlene og butiksspejlene herunder.

Du altid er velkommen til at ringe til os, så finder vi sammen det rette spejl til dit behov.

View as Gitter Liste

Items 1-28 of 88

Side
pr. side
Retning
View as Gitter Liste

Items 1-28 of 88

Side
pr. side
Retning