Sikkerhedsspejle

Sikkerhedsspejle

Sikkerhedsspejlene er enten fremstillet af slagfast akryl, brudsikkert polycarbonat eller ubrydeligt rustfrit stål. Polycarbonat er det samme stof som politiskjolde og sammen med akrylspejlene vejer de ganske lidt. Spejle i rustfrit stål er de stærkeste og mest modstandsdygtige. Der findes mange former for sikkerhedsspejle alt fra rektangulære og runde spejle til kuppelspejle og justerbare spejle. Her på siden kan du også finde inspektionsspejle. 

Når du køber et sikkerhedsspejl, som har en buet konveks overflade, skal du være opmærksom på at betragningsafstanden varierer. De angivne afstande er et cirkatal, da det kan være en subjektiv bedømmelse ift. hvor detaljeret et spejlbillede man forventer.
Det gælder for alle sikkerhedsspejle, at jo større spejlet er, jo større er betragtningsafstanden.

Spejl til kontor og institutioner

Overvågningsspejle og institutionsspejle benyttes oftest på kontorer, skoler, børnehaver, hospitaler, fængsler og andre typer institutioner, der kan have brug for langt bedre udsyn over institutionens arealer så personale bedre kan holde øje og opsyn på personerne. På kontorer kan man se på spejlet, hver gang nogen træder ind og ud af lokalet. Det samme gælder spejle til boliger.
Du kan finde sikkerhedsspejle til indendørs brug i blandt industrispejlene og butiksspejlene herunder.
Her kan du læse om 4 overvejelser du bør gøre dig for at finde det rette sikkerhedsspejl

Du altid er velkommen til at ringe til os, så finder vi det rette spejl til dit behov. 

Industrispejle

Industrispejle

Anvendes på lagre som sikkerhedsspejl til at forebygge uheld med trucks og andet kørende materiel. Et lager har mange blinde vinkler hvor lagerspejle sørger for at man som truckfører nemmere kan orientere sig, før man kører ned af et nyt gangareal. Også velegnet til at holde øje med indgangsparti m.v.

Butiks spejlkuppel

Butiksspejle

Tyverispejle er et effektivt og billigt supplement, der forebygger tyveri og giver samtidig mulighed for at pågribe tyven i gerningsøjeblikket. Spejlene bliver i dag anvendt til forskellige erhverv, alt fra den lille kiosk til stormagasiner og lagerhaller. I kasseområdet giver butiksspejlet ekspedienten overblik over indkøbsvogne. De mest anvendte butiksspejle er spejlkupler, kassespejle og overvågningsspejle.

Trafikspejl

Trafikspejle

Trafikspejle og sikkerhedsspejle eliminerer alle blinde vinkler og giver maksimalt overblik ved indkørsler og udkørsler. Gælder også andre steder med vanskelige oversigtsforhold, hvor spejlet hindrer kostbare ulykker med både den kørende og gående trafik. Mest anvendt er runde og rektangulære trafikspejle og Truckspejle. 

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 61

Side
per page
Retning
  1. Inspektionsspejl Rustfrit Stål - Diameter 30 cm

    Fra 2.150,00 kr 1.720,00 kr

    Til 2.920,00 kr 2.336,00 kr

  2. Inspektionsspejl med hjul - Rustfrit Stål - Diameter 32 cm

    Fra 2.610,00 kr 2.088,00 kr

    Til 3.380,00 kr 2.704,00 kr

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 61

Side
per page
Retning