Contact Phone36 96 43 53

Sikkerhedsspejle

Generelt om spejle

Spejlene er enten fremstillet af slagfast akryl eller brudsikkert polycarbonat. Polycarbonat er det samme stof som politiskjolde er lavet af. Spejlene vejer derfor meget lidt og er fuldstændig sikre og brudsikre at montere og anvende. Der findes mange typer spejle alt fra rektangulære, ovale til runde spejle. Hver med deres form og formål.

Spejl til lager

Sikkerhedsspejle til Lager & Produktion

Anvendes på lagre som sikkerhedsspejl til at forebygge uheld med trucks og andet kørende materiel. Et lager har mange blinde vinkler hvor lagerspejle sørger for at man som truckfører nemmere kan orientere sig, før man kører ned af et nyt gangareal. Også velegnet til at holde øje med indgangsparti m.v.

 

Butiks spejlkuppel

Butiksspejle

Tyverispejle er et effektivt og billigt supplement, der reducerer tyvens lyst til et evt. Tyveri. Spejlene bliver i dag anvendt til forskellige erhverv, alt fra den lille kiosk til de store lagerhaller. Et tyverispejl forebygger tyveri og giver samtidig mulighed for at pågribe tyven i gerningsøjeblikket. I forbindelse med kasseområdet giver butiksspejlet ekspedienten nem mulighed for at se, hvad kunden har i sin indkøbsvogn. Butiksspejle anvendes fra den lille butik til de stormagasiner. De mest anvendte butiksspejle er spejlkupler, kassespejle og overvågningsspejle.

Rundt sikkerhedsspejl

Spejl til Kontor, Bolig og Skole

Receptionsspejle, overvågningsspejle og institutionsspejle bruges som overvågningsspejl og benyttes oftest på skoler, børnehaver, kontorer, boliger og fritidshjem. I børnehaver kan pædagogen / læreren fx på denne måde have overblik over ”blå stue” når vedkommende befinder sig på ”rød stue”. På kontorer kan man se på spejlet, hver gang nogen træder ind og ud af lokalet. Det samme gælder spejle til boliger / boligkomplekser.

Trafikspejl

Trafikspejle

Trafikspejle og sikkerhedsspejle eliminerer alle blinde vinkler og giver maksimalt overblik ved indkørsler og udkørsler. Gælder også andre steder med vanskelige oversigtsforhold, hvor spejlet hindrer kostbare ulykker med både den kørende og gående trafik. Meget anvendte spejle i denne kategori er Tiger spejle, Truckspejle, trafiksspejle med rød kant eller inspektionsspejle.

1 til 12 ud af 51

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 12 ud af 51

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vent venligst...

Varen er lagt i indkøbskurven.

Klik på "gå til kurven" for at gennemføre din bestilling.

Vis ikke igen
Fortsæt indkøb Gå til kurven