Sikkerhedsspejle

Sikkerhedsspejle til industri, trafik og butik

Spejlene er enten fremstillet af slagfast akryl eller brudsikkert polycarbonat. Polycarbonat er det samme stof som politiskjolde er lavet af. Spejlene vejer derfor meget lidt og er fuldstændig sikre og brudsikre at montere og anvende. Der findes mange typer spejle alt fra rektangulære, ovale til runde kuppelspejle. 

Når du køber et sikkerhedsspejl, skal du være opmærksom på at betragningsafstanden varierer. De angivne afstande er et cirkatal, da det kan være en subjektiv bedømmelse ift. hvor detaljeret et spejlbillede man forventer.
Det gælder for alle sikkerhedsspejle, at jo større spejlet er, jo større er betragtningsafstanden også.

Spejl til Kontor, Bolig og Skole

Overvågningsspejle og institutionsspejle benyttes oftest på skoler, børnehaver, kontorer, boliger og fritidshjem til at give bedre udsyn. I børnehaver kan pædagogen / læreren få bedre overblik over børnene og hvad de laver. På kontorer kan man se på spejlet, hver gang nogen træder ind og ud af lokalet. Det samme gælder spejle til boliger.  

Industrispejle

Industrispejle

Anvendes på lagre som sikkerhedsspejl til at forebygge uheld med trucks og andet kørende materiel. Et lager har mange blinde vinkler hvor lagerspejle sørger for at man som truckfører nemmere kan orientere sig, før man kører ned af et nyt gangareal. Også velegnet til at holde øje med indgangsparti m.v.

Butiks spejlkuppel

Butiksspejle

Tyverispejle er et effektivt og billigt supplement, der forebygger tyveri og giver samtidig mulighed for at pågribe tyven i gerningsøjeblikket. Spejlene bliver i dag anvendt til forskellige erhverv, alt fra den lille kiosk til stormagasiner og lagerhaller. I kasseområdet giver butiksspejlet ekspedienten overblik over indkøbsvogne. De mest anvendte butiksspejle er spejlkupler, kassespejle og overvågningsspejle.

Trafikspejl

Trafikspejle

Trafikspejle og sikkerhedsspejle eliminerer alle blinde vinkler og giver maksimalt overblik ved indkørsler og udkørsler. Gælder også andre steder med vanskelige oversigtsforhold, hvor spejlet hindrer kostbare ulykker med både den kørende og gående trafik. Mest anvendt er runde og rektangulære trafikspejle og Truckspejle. 

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 51

Side
per page
Retning
View as Gitter Liste

Items 1-12 of 51

Side
per page
Retning