Industrispejle

Industrispejle til lager og produktion

Et sikkerhedsspejl er en effektiv og billig løsning til forebyggelse af ulykker, produktionsfejl og materielle ødelæggelser.

Industrispejle anvendes til både bedre overvågning, kontrol og udsyn, men især også som et middel til bedre orientering på gangarealerne på fabrikker og lagervirksomheder til at sikre gående og kørende trafik, herunder til forebyggelse af uheld med truck. Spejlet anvendes også som oversigtsspejl til gangarealer og ved indgangsparti. De stærke spejle både i akryl eller rustfrit stål kan også bruges til forskellige slags institutioner, hvor glasspejle er for farlig en mulighed. 

Til produktion

Især ved produktion af fødevarer anbefaler vi et spejl i rustfrit stål, da det ikke kan slås i stykker og splintre som andre spejle. De rustfrie stålspejle findes i forskellige størrelser og former, nogle er også justerbare. Alle industrispejle i rustfrit stål er godkendte og lever op til IFS, som er den Internationale Fødevarestandard. 

Planspejlene i akryl er gode erstatninger for glasspejle og har en almindelig reel betragtningsafstand. Planspejlene er egnede til produktion af andet end fødevarer og fungerer godt som et alternativt spejl steder, hvor man vil undgå glas. Fx offentlige toiletter.  

Konvekse spejle til optimeret orientering

Vores konvekse industri- og sikkerhedsspejle hjælper med at eliminere blinde vinkler og giver en øget orientering ved fx lagerkørsel.
De fleste konvekse sikkerhedsspejle leveres med gul-sort kant, der skaber ekstra opmærksomhed og dermed hjælper med at forhindre ulykker ved industriarealer, lager, depot og andre steder indendørs. De konvekse sikkerhedsspejle uden sort/gul kant er til udendørs brug.

Sikkerhedsspejlene egner sig også andre steder, hvor det kan hjælpe med bedre orientering. I børneinstitutioner kan spejlene hjælpe personalet med bedre overblik over børnene på flere arealer. 

Alle konvekse sikkerhedsspejle har følgende betragtningsafstande: (cirkatal) 

Type

Form

Størrelse

Betragtningsafstand

Rundt Sikkerhedsspejl Round mirror 60 cm max. 12 m
Rundt Sikkerhedsspejl Round mirror 80 cm max. 22 m
Rektangulært Sikkerhedsspejl  Rectangular mirror 40x60 cm max. 12 m
Rektangulært Sikkerhedsspejl Rectangular mirror 60x80 cm max. 22 m
Rektangulært Sikkerhedsspejl Rectangular mirror 80x100 cm max. 26 m
Rektangulært Sikkerhedsspejl Rectangular mirror 100x120 cm max. 30 m


OBS
Ved hurtig trafik, tages 20% af afstanden. 

 • Spejle til lager

  Runde trafikspejle er specielt designet til at øge sikkerheden og giver et bedre overblik over trafik områder
  • Viewing Distance: 8-30 m
  • Height: 400-600 mm
  • Width: 600-800 mm
  • Diameter: 400-1000 mm
  • Pris: starting at 945,00 kr
 • Produktionsspejle

  Produktionsspejle giver et godt overblik over produktionsområdet. Spejlene er en bæredygtig mulighed for at holde øje med din produktionsanlæg. Vi tilbyder rustfri og akryl spejle.
  • Viewing Distance: 12-30 m
  • Height: 300-600 mm
  • Width: 400-800 mm
  • Diameter: 320-1000 mm
  • Pris: starting at 590,00 kr