Vandslukker 9L - DS Godkendt

Vandslukkeren på 9 L er en effektiv løsning til slukning af ild i faste materialer som papir, tekstiler, møbler m.m. Må IKKE anvendes ved ild i væsker/gas som fx friture.

Vand er det mest naturlige slukningsmiddel indenfor brandslukkere og efterlader ikke andre væsentlige følgeskader, end at der bliver vådt.

Egnet til blandt andet kontorer, boliger, virksomheder og institutioner. Du kan også købe dit brandskilt med, hvilket normalt er et krav, hvis brandslukkeren bruges i en virksomhed.

Vanslukkeren bliver leveret med monteringsbeslag til væg.

Denne vandslukker er ikke frostsikker men er funktionel fra +5 til +60 grader. For beskyttelse mod opbevaring af brandslukkeren under lave temperaturer skal du vælge en frostsikker vandslukker.

Bemærk - der er tale om en trykvandsslukker, som man ikke bare selv kan genopfylde efter brug ved at hælde mere vand på.

Fire extinguishers label description

806,00 kr 644,80 kr
In stock
Varenummer
TC-SK012299
  • Denne brandslukker er godkendt og certificeret ifølge Dansk Standard

Yderligere Information
NavnVandslukker 9L - DS Godkendt
Model9L (Euro W9DN)
Leveringstid1-3 hverdage
FarveIldrød (RAL 3000)
CE GodkendtJa
Brandslukker TypeVandslukker
Brandslukker CertificeringDS (Dansk Standard)
Brandslukker CertificeringWheelmark
Brandslukker CertificeringDNV
BrandklasseA - Faste Stoffer
Brandklasse AJa - Faste stoffer (Træ, papir m.v.)
Brandklasse A - Test21 A
Tømningstid (Sekunder)79sec
MonteringsbeslagJa
MaterialeStål
Vægt - kg16
Bredde - udvendig (mm)250
Højde - udvendig (mm)600

Vandslukker 9 L ikke frostsikker

Den mindste brand i virksomheden kan ødelægge for mange penge og i værste tilfælde tage liv. Derfor er det vigtigt at have det helt rigtige udstyr til at slukke branden med, som både er af god kvalitet og virker!

Vandet er under tryk og fungerer som et drivmiddel når flasken tages i brug. På brandslukkeren ses et manometer, der jævnligt skal trykprøves hvert 5 år. Der medfølger en holder til brandslukkeren, der skrues fast på væggen eller det sted brandslukkeren ønskes placeret.

På vores webshop finder du også skilte til at klæbe op ved siden af Vandslukkeren for at gøre opmærksom på vandslukkeren i tilfælde af brand!

Placering af Vandslukker 9 Liter

Vandslukkeren placeres ved virksomhedens udgange og indgange. Der bør som minimum placeres en vandslukker på hver etage i bygningen. En vandslukker placeres med 25 meters mellemrum mellem de enkelte vandslukkere.

Slukkeren kan monteres på væg. Vægbeslag medfølger.

Hvilken type brandslukker er en vandslukker

Her må du ikke bruge en vandslukker!
Vand er det mest naturlige slukningsmiddel indenfor brandslukkere og det giver vandslukkeren den fordel, at den eneste følgeskade er en smule vand, der nemt tørres op efter brug. Vandslukkeren er til slukning af brande opstået i faste stoffer som fx papir, tekstil, møbler o.lign.

  • Brand opstået i gasser
  • Brand opstået i væske

Fordele ved at vælge en Vandslukker?

Denne vandslukkeren fra Safegear er ikke frostsikret og findes i mange instutioner og erhverv. Beholderen kommer i høj kvalitetsstål og er både ind og udvendig coatet.

Godkendt Vandslukker

Vandslukkeren fra Safegear er godkendt og certificeret i henhold til DS (Dansk Standard), CE samt EN-3.

Hvordan fungerer en Vandslukker?

Når man bruger en Vandslukker til at slukke en brand, skal man gå efter det brændende materiale. (Den genstand, der har startet ildebranden som fx et stykke tøj eller en stol.) Slukningen fungerer ved at vandet køler den brændende genstand ned og får flammerne til at gå ud.

Anvendelsesområder:

  • Virksomheder
  • Industri
  • Boligen
  • Offentlige instutioner
  • Kontor
  • Tekstilfabrikker

Se flere brandslukkere, pulverslukkere, vandslukkere og CO2 slukkere på Safegear! 

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet eller brug for rådgivning vedrørende brandsikring på din arbejdsplads eller hjem, er du altid velkommen til at kontakte os.

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

fandt du hvad du ledte efter?