The Quick 'n' Safe

Tid er efterhånden noget at det dyrebareste og ofte skal tingene gå stærkt. Det tyske luksusbrand Döttling har skabt endnu et tidsløst design - denne gang med henblik på, at det skal gå kvikt men sikkert for sig, når du skal opbevare værdier som kontanter, designerure, bilnøgler eller smykker i din bolig. Svaret er The Quick 'n' Safe - et kompakt og brugervenligt værdiskab med et ekslusivt ydre.

Med et touch af jern lever Quick 'n' Safe op til sit navn og giver dig, det du forventer af et mindre pengeskab og mere til. Kommer med elektronisk kodelås. 

Ring for pris
In stock
Varenummer
DO-QNS

Yderligere Information
NavnThe Quick 'n' Safe
ModelserieDO Quick 'n' Safe
BrandsikringBrandisoleret
LåsKodelås
Højde - udvendig (mm)250
Bredde - udvendig (mm)450
Dybde - udvendig (mm)350
Højde - indvendig (mm)180 kr
Bredde - indvendig (mm)360 kr
Dybde - indvendig (mm)280 kr
FastboltningVæg

Quick 'n' Safe - nemt at bruge, eksklusivt at se på

Quick 'n' Safe kombinerer brugervenlighed og tidsbesparing med smukt design. Den kompakte størrelse gør at skabet let kan placeres i klædeskab eller andre møblementer og dermed gå i et med møblet.

Key Facts

The Quick 'n' Safe er betrukket med det fineste kalveskind hele vejen rundt. Det gælder også døren, hvor overfalden er vateret. Helt op til 57 forskellige farver er mulige for læderet - så om du ønsker enten en harmonisk farvekombination eller kontraster, så er det alt sammen en mulighed.

Alcantara af høj kvalitet er blevet brugt til den indre del af Quick 'n' Safe. Her er der plads til op til 6 ur-spoler. Alternativt kan håndvåben også opbevares sikkert her. Efter forspørgsel er det også muligt at integrere en USB port, som vil muliggøre opladning af mobiltelefoner eller bærbare computere.

Lås

Det elektroniske kodelåssystem er centralt placeret på dørens yderside og kan hurtigt låses og låses op igen ved hjælp af en 4-cifret kode.

Kontakt Os

Naturligvis, tilbydes mange forskellige løsninger for den indre indretning af skabet såvel som farver. Det er vores ønske at du finder den løsning der passer til dine behov.
For mere information omkring luksus værdiskabe eller hvis du har spørgsmål vedrørende specialbestilling - så er du altid velkommen til at kontakte os, vi vil med glæde hjælpe dig.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?