The Guardian

Selv for at rejse verden rundt med dine værdigenstande opfandt Döttling en charmerende og eksklusiv løsning: The Guardian.

Beskyttelse af første klasse, mens der rejses på første klasse. Denne luksusløsning er Döttlings første high-security rejseetui og gør værdiskabet mere mobilt end nogensinde før. Topsikret med en trecifret kodelås i den ene ende og en GPS sender er det nærmest et stykke 007 i sig selv. 

Med metal næsten så hårdt som diamanter, skal der mere end boremaskiner til at bryde The Guardian op. 

Ring for pris
In stock
Varenummer
DO-GUARDIAN

Yderligere Information
NavnThe Guardian
ModelserieDO Guardian
Vægt - kg4
IndbrudsklasseIngen klassificering
Højde - udvendig (mm)0
Bredde - udvendig (mm)0
Dybde - udvendig (mm)0
Dybde - udvendig inkl. lås (mm)0 kr
Højde - indvendig (mm)0 kr
Bredde - indvendig (mm)0 kr
Dybde - indvendig (mm)0 kr
FastboltningIngen

The Guardian - Verdens første high-security rejseetui af Döttling

The Guardian tilbyder en unik beskyttelse af op til 6 armbåndsure, smykker, kontanter eller vigtige dokumenter, hvor end du befinder dig.
The Guardian er nemlig et mobilt "pengeskab" forklædt som en kombination af et rejse etui og en designertaske. Er du altid "On the go" kan du tage dine værdier med dig i The Guardian og føle dig sikker.
Udstyret med en GPS-sender kan The Guardian altid præcist lokaliseres.

Key Facts

Dobbelt-vægget og formet som et rør er The Guardian stenhård og derefter betrukket med lækkert læder.
Grundet der hårde metal af dobbeltkonstruktion kan bore- og skæreværktøjer ikke bryde The Guardian op.
Tubens indhold er af Polycarbonat - det materiale politiskjold er lavet af - og bidrager til yderligere modstandsdygtighed.

Med en vægt på 4 kilo er The Guardian trods sin styrke et forholdsvis let luksusprodukt. Tuben måler ca 37 cm lang og har en diameter på 13,5 cm.

Lås

I den ene ende af den topsikrede Guardian er der en slags dør, som kun kan åbnes vha. en tre-cifret kode. Hvis den indtastes korrekt, vil låsemekanismen, bestående af fire stål låsebolte, åbne sig.

Kontakt Os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om Döttlings værdisikringsløsninger. Döttlingkunder kan altid vælge at specialbestille visse features efter egne personlige præferencer.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?