The Gatsby

The Gatsby er et værdiskab med charme som giver en optimal beskyttelse af værdigenstande.
Det flotte værdiskab egner sig til enhver der sætter pris på sublimt håndværk at tysk kvalitet med et ydre for fodrer øjet.

Med sin attraktive balance mellem at være et kunststykke og et højteknologisk sikkerhedselement til hjemmet, er The Gatsby kommet for at blive. Som andre værdiskabe af luksusbrandet Dötling, specialdesignes og håndlaves The Gatsby udelukkende baseret på dine ønsker.

Ring for pris
In stock
Varenummer
DO-GATSBY

Yderligere Information
NavnThe Gatsby
ModelserieDO Gatsby
Vægt - kg160
BrandsikringBrandisoleret
LåsKodelås
Højde - udvendig (mm)510
Bredde - udvendig (mm)580
Dybde - udvendig (mm)520
FastboltningGulv, Væg

The Gatsby - En extravagant perle af et værdiskab

Vi kender den Great Gatsby for elegant dekadence og det enestående portræt af de brølende tyvere - en æra af vedvarende økonomisk fremgang med karakterisktisk kulturel dynamik i de store byer som New York, London, Berlin og Paris. I dette årti blomstrerede jazzmusikken mens kvindernes mode blev redefineret og art deco nåede sit højdepunkt.

Alt dette er inpsirationskilden til dette værdiskab af navnet The Gatsby. The Gatsby er håndlavet i Tyskland af brandet Döttling, som er eksperter i luksuriøse og ikke mindst højteknologiske sikkerhedsløsninger.

Key Facts

Alle overflader af metal er finpoleret for at opnå en elegant finish. Samtidig har The Gatsby features fra Döttlings varemærke "The Bel Air" - Håndtag af saddellæder og læderstropper med tapetserersøm.
The Gatsby giver dig luksuriøsiteten i at specialdesigne dette værdiskab af en kompakt størrelse, efter de præferencer du måtte have. Et udvalg af fine skind, farver og interiør er tilgængeligt for at tilbyde de mest overdådige kombinationer.
Vægten er på ca. 160 kg

Lås

Skabet låses med en state-of-the-arts elektronisk kodelås med kode á 6 cifre.

Kontakt Os

The Gatsby er en unik invitation til vores kunder om at skabe deres egen individuelle Gatsby mesterværk.
For mere information omkring luksus værdiskabe eller hvis du har spørgsmål vedrørende specialbestilling - venligst kontakt os, vi vil med glæde hjælpe dig.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?