The Bel-Air Magnus

Mere eksklusivt end The Bel-Air Magnus bliver det ikke. Med fokus på høj kvalitet kombineret med uendelig holdbarhed og styrke er Döttlings Bel-Air Magnus skabt til at imponere og beskytte maksimalt. 

De mægtige dimensioner og det ektravagante design gør dette multi værdiskab til et sandt unikum indenfor luksuriøse værdiskabe. Værdiskabet lever op til alle forsikringskrav og godtkendt af europæisk standard. Med en kampvægt der starter på 1500 kg, er det umuligt for tyve at stjæle et Bel-Air Magnus. 

The Bel-Air Magnus kan opbevare alt fra mange armbåndsure og smykker til vigtige dokumenter og store jagtvåben. Så samler du på designerure eller er en lidenskabelig jæger vil The Bel-Air Magnus højst sandsynligvis smigre dig. 

Ring for pris
In stock
SKU
DO-BELAIRM

Yderligere Information
ProduktnameThe Bel-Air Magnus
ModelserieDO Bel-Air Magnus
Gewicht - (kg)1500
Höhe - außen (mm)1640
Breite - außen (mm)1200
Dybde - udvendig (mm)650
Døråbning - Vinkel180 Grader - Udvendige Hængsler
Bredde (Skab + Dør) - Dør åben 180 grader2530
FastboltningIngen

The Bel-Air Magnus - En unik demonstration af magtfuld elegance

Når de to døre åbnes på dette luksus multi værdiskab fra midten og ud er det som en vild orkestrering af styrke og masse åbner op for et æstetisk interiør, der næsten ikke er til at tro.

Med Bel-Air Magnus er mulighederne næsten uendelige når det kommer til skræddersyning: størrelse, farver, indretning osv. Lad endelig billedgalleriet inspirere dig.

Der er intet facit for, hvilke værdigenstande dette værdiskab bør opbevare - det vælger du helt selv. Om det er våben, smykker eller noget helt tredje.

Key Facts

The Bel Air Magnus anvender patenteret belægning lavet ved termisk behandlet hård sintring og af keramisk sten af hårdhedstype 9 (ud af 10).

The Bel-Air Magnus opfylder samtidig alle tænkelige forsikringskrav takket være den enorme styrke og dermed beskyttelse, som skabet giver.
Opfyldelsen af høje sikkerhedskrav skyldes at Bel-Air Magnus er produceret efter tysk industriel standard DIN EN ISO 9001 og lever dermed op til europæiske direktiver ECB-S/EN 1143-1.

Lås

Det elektroniske låsesystem tilbyder flere sikkerhedsfunktioner såvel som uovertruffen anvendelighed.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til til Bel-Air Magnus eller ønsker at høre mere om Döttlings værdisikringsløsninger er du altid meget velkommen til at kontakte os. Döttlingkunder kan altid vælge at specialbestille flere forskellige features efter egne personlige præferencer.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?