Serie 900

Serie 900

Stålskabe Serie 900 - en meget fleksibel opbevaringsenhed med et reolsystem velegnet til alle slags kontorer, der søger en simpel og funktionel opbevaringsløsning.

Seriens reolskabe er i stål med ståldøre og er forsynet med en Ergo-Lås, som sikrer, at skabet let kan lukkes uden brug af hænder. Se video på produktsiderne. 
Hylderne kan bære op til 70 kg.

Serie 900 kommer i mange forskellige breddemål, dybdemål og farver, så ring endelig til os, så vi kan finde den rette løsning. Som udgangspunkt ses her stålskabe med 4 hylder, men du kan købe ekstra hylder samt få serie 900 med bøjlestang. 

Stålskab Serie 900 - Fleksibelt og funktionelt reolskab

Serie 900 er en række reolskabe, som tilbyder en ganske fleksibel opbevaringsenhed med et reolsystem til bøger, dokumenter. Stålskabet fungerer både som reolskab og arkivskab og kan anvendes i alle former for kontorindretning, på værksteder, på lager mm.

Reolskabene i serie 900 er fremstillet i stål, der er antirustbehandlet inden lakering.
Dørene har en åbningsvinkel på 110 grader. 

Lækkert design med alverdens farvemuligheder 

Alle Serie 900 skabe har et stilrent og enkelt design, som passer ind i de fleste indretninger.
Standardfarven er den lysegrå, som ses på billederne, men du kan bestille dit Serie 900 stålskab i over 100 forskellige farver. Du kan vælge at have skabets krop i én farve og dørene i en anden. 

Smart Ergolås med nøgle

En anden god fordel ved 900 serien er dens ergolås, der låses med en nøgle.
Ergolåsen har et vertikalt håndtag, som let løftes op ved åbning. Når skabet skal lukkes igen, er det blot nødvendigt at trykke døren i uden behovet for at løfte håndtaget. Se videoen for at få en visuel demnonstration af ergolåsen.

Ekstra Hylder og mappeudtræk

Stålskabene er som standard indrettet med 4 hylder, men kan leveres med hængemappeudtræk, aflåselige rum, midteradskiller, bøjlestang og meget mere. Kontakt os for yderligere information.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produkter eller brug for vejledning til at finde det rette reolskab til din arbejdsplads, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Det gælder også, hvis du ønsker andre mål, end dem vi viser her på siden.
* Vær opmærksom på at billederne viser produkterne i serien, så kig altid på produktdetaljerne for det enkelte produkt for de rette mål, antal hylder mm.