Vogn til to pulverslukkere

Vogn til to pulverslukkere

Vogn til Ildslukker (2 x 6 kg) samt Brandtæppe / Øjenskyl

Vogn til Ildslukker (2 x 6 kg) samt Brandtæppe / Øjenskyl

Vogn til Ildslukker (2 x 12 kg) samt Brandtæppe / Øjenskyl

Vogn til 12 kg Pulverslukker sikrer nem transport af ildslukker.

Brandslukker til nem transport af 2 x 12 kg Pulverslukker, samt to holdere i siden til Brandtæppe / Øjenskyl samt handsker.

Brandvognen er egnet til varme arbedspladser, værksteder/fabrikker, landbrug, privat/garage og sportsbegivenheder. Vognen kan max transportere to ildslukkere: 

2 stk. 12 kg Pulverslukker, eller
2 stk. 2 kg Pulverslukker, eller
2 stk. 5 Kg Co2 Kulsyreslukker, eller
2 stk. 6kg Pulverslukkere. 

Maxkapacitet 2 x 12 kg slukkemiddel.

Brandvognen er kompakt, smidig og udstyret med store kraftige gummihjul, der gør den let at flytte rundt.

2.265,00 kr 1.812,00 kr
In stock
Varenummer
GW-2967210

Yderligere Information
NavnVogn til Ildslukker (2 x 12 kg) samt Brandtæppe / Øjenskyl
ModelSE2967210
Leveringstid1 uge
FarveSom på billede
Vægt - kg15
Diameter (mm)0
Bredde - udvendig (mm)980
Højde - udvendig (mm)390
Dybde - udvendig (mm)500

Vogn til 12 kg Pulverslukker

Vogn til 12 kg Pulverslukker sikrer nem transport af ildslukker.
Brandvognen er egnet til især varme arbedspladser, værksteder/fabrikker, landbrug, privat/garage og sportsbegivenheder.
Brandvognen kan holde/transportere en 12 kg Pulverslukker, samt de to holdere i siden kan rumme Brandtæppe / Øjenskyl samt handsker.

Øget sikkerhed

En mobil enhed med brandslukkere kan komme hurtigere til branden, og således hjælpe med at bremse en brand. Større arbejdspladser og værksteder kan have arealer der har et sikkerhedskrav om en bestemt størrelse eller tilgængelighed for brandslukkere.
Brandvognen hjælper med at transportere tunge brandslukkere, så personale ikke belastes. En let anvendelse af brandvognen kan forebygge en eventuel rygskade el. lign så der ikke skal bæres ildslukkere under transport, men først når branden skal slukkes/dæmpes.

Features

Vognen er kompakt, smidig og udstyret med store kraftige gummihjul, der gør den let at flytte rundt. Det er muligt at købe en krog til vognen, så den kan hejses/sænkes af en byggekran på en arbejdsplads. Der medfølger fastspændingsbånd.
Alternativt kan vognen transportere max to ildslukkere: 2 kg Pulverslukker, 5 Kg Co2 Kulsyreslukker, eller to 6kg Pulverslukkere.
Maxkapaciteten har et total på 12 kg. Dvs enten én ildslukker a 12 kg eller to a hver max 6 kg.

Kontakt Os

Har du spørgsmål vedrørende produktet eller andre brandsikringsprodukter, er du altid velkommen til at ringe til os på 36 96 43 53. Ønsker du en 12 kg pulverslukker med, kan du finde den lige her som er DS Godkendt (Dansk Standard).

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

fandt du hvad du ledte efter?