Vogn til to pulverslukkere

Nem transport til to 6kg pulverslukkere, som sikrer mobil transport til varme arbejdspladser, værksteder/fabrikker, landbrug, privat/garage og sportsbegivenheder.

Stærk konstruktion med kraftige hjul og håndtag som kan sænkes, hvilket gør ildslukker og vogn nemmere at transportere.
Leveres UDEN pulverslukkere.

2.250,00 kr 1.800,00 kr
In stock
Varenummer
TC-SE43601

Yderligere Information
NavnVogn til to pulverslukkere
Leveringstid1 uge
FarveIldrød (RAL 3000)
Vægt - kg10
Bredde - udvendig (mm)715
Højde - udvendig (mm)300
Længde (mm)560,000

Brandvogn til to pulverslukkere a 6 kg

Nem håndterbar transportvogn, som kan transportere to 6kg pulverslukkere. Brandvognen sikrer mobil transport af brandslukkere og er velegnet til bl.a. varme arbedspladser, værksteder/fabrikker, landbrug, privat/garage og sportsbegivenheder samt andre store arealer, hvor brandsikkerheden skal være i top.

Øget sikkerhed

En mobil enhed med brandslukkere kan komme hurtigere til branden, og således hjælpe med at bremse en brand. Større arbejdspladser og værksteder kan have arealer med sikkerhedskrav om en bestemt størrelse eller tilgængelighed for brandslukkere.
Brandvognen hjælper med at transportere tunge brandslukkere så personale ikke belastes. En let anvendelse af brandvognen kan forebygge en eventuel rygskade el. lign så der ikke skal bæres ildslukkere under transport, men først når branden skal slukkes/dæmpes.

Features

Brandvognen har stærk konstruktion med kraftige hjul og håndtag som kan sænkes, hvilket gør ildslukker og vogn nemmere at transportere. På vognen er også plads til at opbevare et brandtæppe og brandhandsker.

Kontakt Os

Har du spørgsmål vedrørende produktet eller andre brandsikringsprodukter, er du altid velkommen til at ringe til os på 36 96 43 53.
Ønsker du de to pulverslukkere med, tilbyder vi 6 kg pulverslukkere som er DS Godkendt (Dansk Standard). 

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

fandt du hvad du ledte efter?