Pulverslukker 6 kg - DS Godkendt

Denne pulverslukker er godkendt af DANSK STANDARD samt den europæiske norm.

Ved køb af en 6 kg pulverslukker får du en brandslukker, der slukker næsten alle typer af brande. Brandslukkeren har en høj slukkeeffekt (effektivitetsklasse 43A 233B C). Dermed kan du slukke større brande end med andre brandslukkere på markedet med en lavere effektivitetsklasse.

Pulverslukkeren bliver leveret med monteringsbeslag til væg.

Kan leveres med monteringsbeslag til køretøjer, vogn, cover og mere (se relaterede produkter). 

Fire extinguishers label description

449,00 kr 359,20 kr
In stock
Varenummer
TC-SK015632
  • Denne brandslukker er godkendt og certificeret ifølge Dansk Standard

Yderligere Information
NavnPulverslukker 6 kg - DS Godkendt
ModelPulverslukker 6 kilo (EURO PG6)
Leveringstid1-3 hverdage
FarveIldrød (RAL 3000)
CE GodkendtJa
Brandslukker TypePulverslukker
Brandslukker CertificeringDS (Dansk Standard)
Brandslukker CertificeringDNV
Brandslukker CertificeringWheelmark
BrandklasseABC Ildslukker
BrandklasseA - Faste Stoffer, B - Brandfarlige Væsker, C - Brandfarlige Gasser
Brandklasse AJa - Faste stoffer (Træ, papir m.v.)
Brandklasse A - Test43 A
Brandklasse BJa - Væsker (Benzin m.v.)
Brandklasse B - Test233 B
Brandklasse CJa - Gasser
Temperaturområde (°C)-30C til +60C
Arbejdstryk (Bar)15 bar
Tømningstid (Sekunder)20
MonteringsbeslagJa
MaterialeStål
Vægt - kg9
Diameter (mm)160
Højde - udvendig (mm)485

Pulverslukker 6 kg til bolig & erhverv

Med en 6 kg pulverslukker får du en brandslukker, der slukker næsten alle typer af brande. Brandslukkeren har den højeste slukkeeffekt (effektivitetsklasse43A 233B C). Dermed kan du slukke større brande end med de fleste andre brandslukkere på markedet, hvilke ofte har en lavere effektivitetsklasse.

Pulverslukkeren er kvalitetssikretog certificeret af DNV.

Både fra forsikringens side og fra en selv stilles der krav til kvalitetes brandslukning. En pulverslukker bør være DS (Dansk Standard), EN-3 og CE godkendt. Alle brandslukkerne på Safegear er godkendt og certificeret i henhold til overstående. Denne Pulverslukker 6 kg er et godkendt kvalitetsprodukt, der også vil virke om 5 år.

En undersøgelse viser, at man har 50% større chance for at overleve en brand, hvis man har pulverslukker, røgalarmer og et brandtæppe i huset. Kun 1 % af de danske husstande har en pulverslukker i huset og det er en langt mindre end i resten af Norden.

Placering af Pulverslukker

En Pulverslukker 6 kg placeres ved bygningens udgange og med maks 25 meters mellemrum mellem hver enhed. En 6 kg Pulverslukker er en universal ildslukker, der bekæmper ildebrande opstået i faste stoffer, væsker og gasser. Slukningsmidlet er meget effektivt og pulverslukkeren er en billig brandslukker i forhold til de andre brandslukkere.

Pulverslukkeren er frostsikker og kan genopfyldes efter brug.

Følgeskader & forsikring

Pulverslukkeren efterlader en del pulver i revner og sprækker. Derfor er en CO2 slukker bedre egnet til slukning af ild i elektronisk udstyr som servere, da udstyret ellers risikerer at blive ødelagt. Pulverslukkerens slukningsmiddel er ABC pulver. ABC pulveret slukker alle brande og er derfor det man kalder en universal brandslukker.

Konstruktion:

Indholdet i de forskellige pulverslukkere er det samme. Mængden varierer alt efter hvilken slukningsevne, der ønskes. En Pulverslukker 2 kg har en slukningsevne på 10 sekunder imens en Pulverslukker 6 kg har en slukningsevne på 12 sekunder samt 4 kilo pulver mere. Pulverslukkeren er konstrueret til at pulveret deler det brandbare materiale med ilt og på den måde effektivt slukker stort set alle brænde. Virker pulveret klumpet kan man ryste flasken inden den bliver brugt.

Der kan købes tilbehør til pulverslukkeren såsom transportholder til lastbiler og trucks samt brandskilte.

Størrelse og antal af pulverslukkere skal koordineres med forisikringsselskabets krav. Ring til virksomhedens forsikring og hør, hvilke brandkrav, der bliver stillet til din virksomhed.

I boligen / hjemmet stilles der ikke samme krav som til virksomhederne. Men der der ingen undskyldning for ikke at have en pulverslukker placeret i huset, bilen eller på båden, da det kan redde liv!

Slukkeren kan monteres på væg. Vægbeslag til montering medfølger og er inkusive i prisen.

Vægbeslag indgår.

- Brandklasse: ABC.
- Effektivitetsklasse: 43A 233B C.
- Anvendelsesområde: Hus, fritidsbolig, lejlighed, kontor og industri.
- Certificering: DS-EN3, CE, Wheelmark, DNV.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet eller brug for rådgivning om at finde den rette brandsikring til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os.

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Hvad er prisen på en brandslukker?

Prisforskellen på brandslukkere varierer meget. Men pas på. På markedet kan man risikere at finde enten alt for dyre eller ekstremt billige brandslukkere. Prisen afhænger af om slukkeren er godkendt efter Dansk Standard (DS) eller hvilken ”rating” som brandslukkeren har. Hvert år udtager Dansk Standard et antal brandslukkere af alle typer til en test. Så når man anskaffer sig en brandslukker bør man kigge efter om slukkeren er Dansk Standard (DS) godkendt. DS slukkere har en højere funktionsdygtighed end brandslukkere, hvor de kun er ”EN3 godkendte”.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

Hvad betyder ABC pulver?

ABC pulver er en forkortelse for de brande Pulverslukkeren kan slukke, som er opstået indenfor de tre kategorier. ABC betyder også at Pulverslukkeren er en Universal brandslukker.

fandt du hvad du ledte efter?
Vi fandt andre produkter, der kunne interessere dig!