KWT 900

KWT 900

KWT 900 er et våbenskab og nøgleskab certificeret i indbrudsklasse Grade 0 ifølge europæisk standard og er skabt til opbevaring af håndvåben og ammunition. På grund af den smarte indretning indeni skabet kan det også bruges til opbevaring af bilnøgler i privaten eller hos detailhandlere.

Våbenskabets dør har et forsikret stærkt låsesystem med enten nøglelås eller elektronisk kodelås som beskytter godt imod indbrudsforsøg.
KWT 900 våbenskabe er forberedt med hul i bunden til fastboltning i gulv og med to huller i bagsiden til ekstra fastspænding. Leveres med 8 bolte.

  • Vejl. beløbsgrænser:15.000 kr. - uden alarm30.000 kr. - overvåget alarm og sikring 20-O

KWT 900 - Indbrudstest i Grade 0

KWT 900 er et forsikningsgodkendt håndvåbenskab som er certificeret med indbrudstest i Grade 0 ifølge DIN EN 1143-1. Våbenskabet er ideelt til opbevaring af ammunition og håndvåben samt andre værdigenstande som bilnøgler, både i private hjem eller professionelt brug i fx butikker. Indeni skabet sidder 8 skruer, hvor nøgler kan hænges op.

Key Facts

KWT 900 skabet har doobbelt-kam nøglelås med tilhørende 2 nøgler og et sølvfarvet håndtag som rager 12 mm ud fra skabet.
Døren er konstrueret med en 4-sidet dørlås og døren åbner med en vinkel på 180° . Hængslerne sidder i højre side.

Våbenskabet er forberedt med hul i bunden så det kan fastboltres til gulv, men har ekstra huller bagtil, hvis man ønsker at fastboltre yderligere i væggen. KWT kommer med 8 bolte.
Skabets standardfarve er en Grafitgrå RAL 7024.

Lås

KWT 900 kan købes med en nøglelås eller elektronisk kodelås. Hvis der er flere brugere af skabet anbefaler vi kodelåsen fremfor nøglelås. Nøglelås er oftest anvendt til privat brug, så husk og tage nøglen med dig og ikke gem den et sted tyven ville kunne finde hvis der skulle ske indbrud.
En elektronisk kodelås rager 39mm ud fra skabsdøren.

Kontakt Os

Skulle du have spørgsmål til produktet eller søger lidt vejledning til at finde de rette konfigurationer til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.
Her finder du safegears fulde udvalg af våbenskabe

* TJEK altid productdetaljerne under Yderligere Information for de præcise detaljer om fx mål, antal af hylder osv. for det specifikke skab.