Thor IV Deposit

Thor IV Deposit

Thor lV Deponeringsskabe er en serie af professionelle værdiskabe til virksomheder med behov for deponeringsskabe med vedvarende høj kvalitet og sikkerhed til butikker og kontorer.

Disse deponeringsskabe er indbrudstestede og certificeret med Grade lV og lever derfor op til EU standard EN-1143-1. Med andre ord betyder det, at Thor lV-skabet med dør og vægge i lag af stål og jernbeton, er beskyttet mod indbrudsforsøg med mekaniske bore/skæreværktøjer samt termiske indbrudsværkstøjer.

Udbydes med kombineret nøglelås og elektronisk kodelås - begge testet i Klasse 2 af VdS i Tyskland. Kommer i farven Azurblå (RAL 5009).

Thor IV kan også købes med et supplerende deponeringssystem ovenpå, der kontrollerer ægtheden af de deponerede penge. Venligst kontakt os ved interesse.

  • Vejl. beløbsgrænser: 500.000 kr. uden alarm1.500.000 kr - overvåget alarm og sikring 20-O

Thor IV Deponeringsskab - professionelt værdiskab med høj sikkerhed og indbrudstest i Grade IV

Thor IV deponeringsskab er særligt designet til virksomheder der har brug for robuste værdiskabe der kan holde i lang tid samt give høj sikkerhed og beskyttelse. Thor er velegnet til kontorer og butikker.

Deponeringsskabenes konstruktion og størrelse maksimerer slidstyrken, når skabet ofte er i brug. Sprækken til deponering er en moderne version af den gammeldags deponeringsskuffe, og reducerer mængden og størrelsen af flytbare genstande således at holdbarheden øges.

Thor IV har et anfi-fiske system i deponeringssprækken, som sikrer høj beskyttelse og maximum sikkerhed.

Grundet den høje sikkerhed er Thor IV deponering yderst velegnet til opbevaring af store summe kontanter, vigtige juridiske dokumenter eller andre værdifulde genstande.

Sikkerhedscertificeret i Grade IV

Thor IV deponeringsskab er indbrudstestet og certificeret som et Grade IV værdiskab i maksimum tyverisikring ifølge EU standard EN-1143-1. Den forstærkede dørspalte er også testet specifikt og med en separat test for at sikre den bedste kvalitet og sikkerhed.

Thor IV Nøglefakta

Dør og vægge er af 50 mm tykkelse og bevirker det høje sikkerhedsniveau, som Thor skabene har. Døren er sikret med 12 bolte (Ø 25 mm) på alle fire sider (4 + 4 sider, 2 oppe og 2 nede).

Ud over at være certificeret som et Grade 4 skab, er THOR IV deponeringsskab konstrueret med en anti-boring beskyttelse til at forstærke dør og vægge og dermed øges sikkerheden. 

I tilfælde af indbrud er de fleste tyve udstyret med mekaniske værktøjer som borer, hamrer eller skærer i forsøg på at få adgang til værdiskabets indhold.
Thor IV Deponering tilbyder maksimum afvisning af angreb af denne slags. 
Yderligere er Thor IV udstyret med et system, der genlåser døren for at begrænse adgangen til skabets indhold og dermed beskyttes værdigenstandene. 

Hængslerne er placeret eksternt i højre side af skabet, således at døren åbner denne vej. Thor IV deponeringsskabe har også et M-16 fastgørelsessystem (op til 100 kN modstand) hvormed du kan fastgøre skabet til væg eller til gulvet.

Thor IV Deponering kommer med to flytbare hylder til skabene. Standardfarven for Thor IV er azurblå (RAL 5009). Skabet kan specialdesignes mod et ekstra pristillæg.

Anti-fiske mekanisme sikrer nem deponering

Thor IV deponeringsskabe har en deponeringssprække, som gør skabene velegnede til fx virksomheder, hvor fysisk adgang til skabets indhold, kun vedkommer ejer eller manager. Anti-fiske mekanismen blokerer for adgang til indholdet igennem sprækken.

Lås

Thor IV Deponering er tilgængelig med: en kombineret kodelås samt nøglelås begge certificeret i Klasse 2 efter tyske VdS og som lever op til EU standard EN 1300. Nøglelåsen er en dobbeltkam med 11 stifter.

Kontakt Os

Har du spørgsmål angående produktet og det egenskaber ift dine behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her for at se SafeGears fulde udvalg af værdiskabe.