Pegasus IV

Pegasus IV

Pegasus er en serie af solide professionelle værdiskabe af høj sikkerhedskvalitet.

De er indbrudstestet imod ECB-S og VdS, hvilket giver dem certifikatet Grade lV og de lever dermed op til den europæiske standard EN 1143-1.

Pegasus lV pengeskab er et ideelt valg, hvis du leder efter et værdiskab i den lettere vægtklasse.

Pegasus kan fastboltres i gulvet for at opnå et højere sikkerhedsniveau.
Pegasusskabe findes med en dobbelt nøglelås eller med dobbeltlås: nøglelås samt elektronisk lås.

  • Vejl. beløbsgrænser: 500.000 kr. uden alarm1.500.000 kr - overvåget alarm og sikring 20-O
Lås Dobbelt lås - nøglelås samt elektronisk lås
Låsetype LG Combogard 39E/3035: Elektronisk kodelås med 1 adminkode, 9 brugerkoder, mulighed for tidsforsinkelse 1-99 min., log med 63 events (kræver installatør for udtagning af log). Professionel kvalitet og godkendt efter: EN 1300 - B, VdS - Class 2, ECB-S.
Lås / Håndtag - Dybde (mm) 76

Pegasus IV - Indbrudstestet Grade IV letvægt pengeskab

Pegasus er en af de letteste og mest solide serier af værdiskabe på markedet. Det optimerede design gør Pegasus et ideelt valg for beskyttelse af dine værdigenstande, når skabets vægt spiller en afgørende rolle.

Kvalitetsstempel: ECB-S og VdS testet efter europæisk EN 1143-1 standard

Alle Pegasusskabene har gennemgået en indbrudstest af ECB-S og VdS og er tildelt certifikatet Grade IV som lever op til den europæiske standard EN 1143-1. Dette betyder, at pengeskabet kan modstå angreb med termiske og mekaniske indbrudsværktøjer. Dermed er skabet af høj kvalitet og ganske robust.

Vigtige facts om Pegasus lV

Døren og væggene er ganske hårde og med en tykkelse på 40mm. Døren har solide flade bolte i to sider. Derudover har skabet et sølvfarvet tre-polet håndtag (rager ca. 76 mm ud) og er udstyret med ydre hængsler som tillader døren at åbne 180 grader ud i rummet, hvilket giver en mere behagelige tilgang til værdigenstandene samt en mindre besværlig udtagning af genstande.

Pegasus skabet har en nødlås, som gør skabet endnu sværere at åbne i et forsøg på at bryde ind, og en ektra armering for låsen og bolten.
Yderligere kan denne serie af solide værdiskabe nemt komplementeres med en tyverialarm som vil øge forsikringsværdien.
Pegasus kan fastboltres i gulv for ekstra sikkerhed og stabilitet og certificeret udstyr til dette medfølger.

Lås

Pegasus kan fås med følgende to muligheder: - Dobbelt nøglelås med tilhørende 4 nøgler som er sikret med dobbelt bedingsslag (160 mm lang). 2 stk nøgler pr. værdiskab. - Kombineret nøgle- og elektronisk kodelås med én manager og 9 brugerkoder. (LG ComboGard Pro 39E Tastatur)

Sammensætningsmuligheder

Ekstra hylder, skuffer, indre værdiskab etc. er muligt på opfordring således at du får valgt den rette løsning til dit behov.
Skabets farvemuligheder er den mørkegrå Graphite Grey (RAL 7024) eller den lyse Light Grey (RAL 7035)

Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål eller tvivl om, hvilket skab der er det rette for dig, er du velkommen til at kontakte os. Klik her for SafeGears fulde udvalg af pengeskabe.Tjek altid produktinformationen for at få de rette mål, vægt og antal af hylder etc.