CO2 Slukker 30 kg - Vogn

CO2 Slukker 30 kg - Vogn

Pulverslukker 25 kg - Vogn

Pulverslukker 25 kg - Vogn

Pulverslukker 50 kg - Vogn

Pulverslukker-vogn til industri på 50 kg. 
Faciliterer brandslukningen på større arealer uanset brandtype A, B eller C. 
Gør brandslukningen på større arealer lettere. Pulverslukkere er generelt velgenede til brande tæt på farlige/giftige væsker og gasser. 

Fås også som 25 kg og 100 kg.

Fire extinguishers label description

7.995,00 kr 6.396,00 kr
In stock
Varenummer
TC-SEPPE50G
  • Denne brandslukker er godkendt og certificeret ifølge Dansk Standard

Yderligere Information
NavnPulverslukker 50 kg - Vogn
Leveringstid1-3 hverdage
FarveSom på billede
Brandslukker CertificeringDS (Dansk Standard)
Brandslukker CertificeringDS-EN3
BrandklasseABC Ildslukker
BrandklasseA - Faste Stoffer, B - Brandfarlige Væsker, C - Brandfarlige Gasser
Brandklasse AJa - Faste stoffer (Træ, papir m.v.)
Brandklasse BJa - Væsker (Benzin m.v.)
Brandklasse CJa - Gasser
Diameter (mm)0
Bredde - udvendig (mm)0
Højde - udvendig (mm)0
Dybde - udvendig (mm)0

Pulverslukker vogn 50 kg til industri

Faciliterer brandslukningen på større arealer uanset brandtype A, B eller C: ild i faste stoffer, gasser og væsker. 
Pulverslukkere er generelt velgenede til brande tæt på farlige/giftige væsker og gasser. Med en pulverslukkervogn får du en brandslukker, der slukker næsten alle typer af brande og kan komme hen til branden uden større besvær. Brandslukkeren har den højeste slukkeeffekt (effektivitetsklasse43A 233B C). Dermed kan du slukke større brande end med de fleste andre brandslukkere på markedet, hvilke ofte har en lavere effektivitetsklasse. 

Pulverslukkeren er kvalitetssikret og certificeret af DNV

Både, fra forsikringens side og fra en selv, stilles der kvalitetskrav til brandslukning. En pulverslukker bør være DS (Dansk Standard), EN-3 og CE godkendt. Alle brandslukkerne hos Safegear er godkendt og certificeret i henhold til overstående. En Pulverslukker er en universal ildslukker, der bekæmper ildebrande opstået i faste stoffer, væsker og gasser. Slukningsmidlet er meget effektivt og pulverslukkeren er en billig brandslukker i forhold til de andre brandslukkere.

Følgeskader & forsikring

Pulverslukkeren efterlader en del pulver i revner og sprækker. Derfor er en CO2 slukker bedre egnet til slukning af ild i elektronisk udstyr som servere, da udstyret ellers risikerer at blive ødelagt. Pulverslukkerens slukningsmiddel er ABC pulver. ABC pulveret gør, at man kalder dette en universal brandslukker, da den slukker flere brande (A, B og C).

Konstruktion:

Indholdet i de forskellige pulverslukkere er det samme. Mængden varierer alt efter hvilken slukningsevne, der ønskes. Pulverslukkeren er konstrueret til at pulveret deler det brandbare materiale med ilt og på den måde effektivt slukker stort set alle brænde. Størrelse og antal af pulverslukkere skal koordineres med forisikringsselskabets krav. Ring til virksomhedens forsikring og hør, hvilke brandkrav, der bliver stillet til din virksomhed.

Fås også som 25 kg og 100 kg.

Kontakt Os

Har du spørgsmål vedrørende produktet, eller brug for hjælp til at finde den rette brandsikring til dig eller din virksomhed, hold ikke igen med at kontakte os.

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

fandt du hvad du ledte efter?
Vi fandt andre produkter, der kunne interessere dig!