Automatisk pulverslukker 12 kg

Automatisk pulverslukker 12 kg som aktiveres ved en temperatur på 68 grader.

Tømningstiden er 8 sekunder. 

Pulverslukkere er en god universal brandslukker, da den slukker A, B og C-brande: brand i faste stoffer, gasser og væsker. Pulverslukkeren er især velegnet til brande opstået i miljøer omkring farlige væsker og gasser som fx benzin.

En automatisk brandslukker kan yderligere være relevant ved motorer, lastvogne, små og store både samt ved motorsport eller på institutioner el. lign. 
Alt i alt en god løsning for industri eller andre steder i nærheden af brandrisikabelt arbejde. 

2.195,00 kr 1.756,00 kr
In stock
Varenummer
TC-SEAA12

Yderligere Information
NavnAutomatisk pulverslukker 12 kg
ModelSEAA12
Leveringstid1-2 uger
FarveIldrød (RAL 3000)
Brandslukker TypePulverslukker
Brandslukker CertificeringDNV
BrandklasseABC Ildslukker
BrandklasseA - Faste Stoffer, B - Brandfarlige Væsker, C - Brandfarlige Gasser
Brandklasse AJa - Faste stoffer (Træ, papir m.v.)
Brandklasse BJa - Væsker (Benzin m.v.)
Brandklasse CJa - Gasser
Tømningstid (Sekunder)16
Vægt - kg14
Diameter (mm)240
Højde - udvendig (mm)400

Automastisk pulverslukker på 12 kg

Aktiveres ved en temperatur på 68 grader. Tømningstid på 8 sekunder. 

Pulverslukkere er en god form for brandslukker, da den slukker A, B og C-brande: brand i faste stoffer, gasser og væsker. Pulverslukkeren er især velegnet til brande opstået i miljøer omkring farlige væsker og gasser som fx benzin. 

En automatisk brandslukker kan yderligere være relevant ved motorer, lastvogne, små og store både samt ved motorsport eller på institutioner el. lign. 
Alt i alt en god løsning for industri eller andre steder i nærheden af brandrisikabelt arbejde af en hver type (A,B,C-brand). 

Den automatiske brandslukker reagerer selv på ilden og den varme temperatur, hvis en brand opstår, mens der ikke er folk til stede til manuelt at anvende en ildslukker.

Kvalitetsstemplet - Dansk Standard

Med en automatisk pulverslukker får du en brandslukker, der slukker næsten alle typer af brande. Pulverslukkere har den højeste slukkeeffekt (effektivitetsklasse43A 233B C). Pulverslukkeren er kvalitetssikret og certificeret af DNV. Både, fra forsikringens side og fra en selv, stilles der krav til kvalitets brandslukning. En pulverslukker bør være DS (Dansk Standard), EN-3 og CE godkendt. Alle brandslukkerne hos Safegear er godkendt og certificeret i henhold til overstående. Denne Automatiske Pulverslukker er et godkendt kvalitetsprodukt.

Følgeskader & forsikring

Pulverslukkeren efterlader en del pulver i revner og sprækker. Derfor er en CO2 slukker bedre egnet til slukning af ild i elektronisk udstyr som servere, da udstyrets virkning ellers risikerer at blive ødelagt. Pulverslukkerens slukningsmiddel er ABC pulver. ABC pulveret slukker flere slags brande og er derfor det man kalder en universal brandslukker. 
Størrelse og antal af pulverslukkere skal koordineres med forisikringsselskabets krav. Ring til virksomhedens forsikring og hør, hvilke brandkrav, der bliver stillet til din virksomhed. Denne automatiske pulverslukker kan også fås som 6 kg.

Kontakt Os

Har du spørgsmål vedrørende produktet, eller brug for hjælp til at finde den rette brandsikring til dig eller din virksomhed, hold ikke igen med at kontakte os.

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

fandt du hvad du ledte efter?