Inspektionsspejl med hjul - Rustfrit Stål - Diameter 32 cm

Inspektionsspejl i rustfrit stål til køretøjsinspektion af biler og andre køretøjer egnet til mekanikere, i lufthavne og i forbindelse med politiarbejde. Spejlet er monteret på tre hjul og kan således styres stille over jorden.

Spejlet har en buet overflade, som giver et stort synsfelt og en diameter der måler 32 cm.

Inspektioner gør det nemmere at opdage genstande eller potentielle skader på køretøjets undersider og dårlige synlighedsområder.

Holder inklusiv lommelygte kan tilkøbes for at opnå et mere detaljeret spejlbillede i mørket under vognen. Klik Tilpas Vare. 

4.126,00 kr 3.300,80 kr
In stock
SKU
BR-077200

Yderligere Information
ProduktnameInspektionsspejl med hjul - Rustfrit Stål - Diameter 32 cm
Durchmesser320
Breite - außen (mm)0
FormRund
MaterialRustfrit Stål
NutzungIndendørs, Udendørs, Køretøj
FarbeRustfrit Stål
RahmenSort
Mirror SeriesInspektionsspejle til køretøjsinspektion af biler, i lufthavne og i forbindelse med politiarbejde. En ideel løsning for mekanikere, i lufthavne og for politi- og toldvæsen.
LieferzeitRing for leveringstid
Passend fürPoliti
VerstellbarkeitJusterbar

Inspektionsspejl på hjul - Rustfrit Stål - 32cm

Inspektionsspejl til køretøjsinspektion af biler, i lufthavne og i forbindelse med politiarbejde. En ideel løsning for fx mekanikere og politi- og toldvæsen.

Dette spejl er designet til løbende kontrol. Inspektioner gør det nemmere at opdage genstande eller potentielle skader på køretøjets undersider, pladser og dårlige synlighedsområder.
Spejlet er monteret på tre hjul og kan således styres stille over jorden.

Tilbehør: holder med lommelygte

Du kan tilkøbe holderen med lommelygte, som vist på billedet, som ekstra tilbehør her på siden ved at klikke på Tilpas Vare. 
Lygteholderen tilbyder mulighed for at lommelygten kan justeres så lysets retning er som ønsket.
Lommelygten gør det nemmere at se ordentligt ind under køretøjet og få et bedre billede af undersiden.

Stærkt Ubrydeligt Stål

Spejlet er lavet i rustfrit stål som gør det super holdbart og meget solidt overfor slag. Stål kan ikke splintre som andet spejlglas og udgør derfor ikke en sikkerhedsrisiko.

Mål

Spejlets vægt er 2,8 kg, mens den forlængelige stang vejer 0,6 kg. Styrestangen måler 65cm, når den trykkes sammen og 150 cm som fuldt strækt ud. På grund af den buede overflade er et stort observationsfelt synligt.

Kontakt Os

Hvis du har spørgsmål til produktet eller brug for hjælp til at finde det rette sikkerhedsspejl er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive en mail til info@safegear.dk, så står vi klar til at hjælpe.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?