Inspektionsspejl 30 cm - Rustfrit Stål

Robust inspektionsspejl til at kontrollere og nærstudere områder på fx fly, lastbiler og maskiner.

Inspektionsspejlet er specielt udviklet til politi / grænsekontrol.

Under inspektioner gør dette spejl det lettere at registrere genstande eller mulig skade på køretøjets undersider og dårligt synlige områder.

Den flade overflade viser det spejlede område 1: 1. Til belysningen kan du tilkøbe en lommelygte, som skinner meget lyst.

Vedhæftet til en holder lyser det område, der skal styres, eller spejlet selv og kan let fjernes for at blive brugt som lommelygte.

3.344,00 kr 2.675,20 kr
In stock
Varenummer
BR-077100

Yderligere Information
NavnInspektionsspejl 30 cm - Rustfrit Stål
Diameter (mm)300
FormRund
MaterialeRustfrit Stål
BrugIndendørs, Udendørs
FarveRustfrit Stål
Spejle SerieInspektionsspejle til køretøjsinspektion af biler, i lufthavne og i forbindelse med politiarbejde. En ideel løsning for mekanikere, i lufthavne og for politi- og toldvæsen.
LeveringstidRing for leveringstid
Egnet tilPoliti
JusterbarhedJusterbar

Inspektionsspejl 30 cm - Rustfrit Stål

Primært designet til inspektionsarbejde hos politi og grænsekontrol. Spejlet kan styres rundt og se ind snævre steder på store maskiner som fly og lastbiler og dermed hjælpe med at identificere fejl, gemte objekter og skader.

Ekstra features

Inspektionsspejlets flade overflade viser det spejlede område i forholdet 1: 1. Til belysningen kan du tilkøbe en lommelygte, som skinner meget lyst.

Vedhæftet til en holder lyser det område, der skal styres, eller spejlet selv og kan let fjernes for at blive brugt som lommelygte.

Materiale med kvalitet

Det stærke rustfrie stål kræver ingen vedligeholdeles og har en blankt poleret overflade.

Rustfrit stål kan ikke splintre som andre spejle, så det udgør ikke samme risiko. Inspektionsspejlet er lavet af tysk kvalitet i klasse 1.4301.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til spejlet eller brug for rådgivning til at finde det rette spejl til din virksomhed, er du meget velkommen til at ringe til os eller skrive en mail til info@safegear.com, så vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?