Brandtæppe 180 x 120 cm

Brandtæppe 120x180 cm.
Brandtæppet kvæler effektivt ilden og er velegnet til slukning af ild i friture, fedstof eller ved små brande på personer eller dyr. Et brandtæppe giver en ekstra sikkerhed i situationer, hvor vand ikke er tilgængeligt.
Brandtæppet tåler høje temperaturer og efterlader ingen skade. 

Følg instruktionen nøje for optimal sikkerhed.

179,00 kr 143,20 kr
In stock
Varenummer
TC-SE60216

Yderligere Information
NavnBrandtæppe 180 x 120 cm
Leveringstid1-3 hverdage
FarveIldrød (RAL 3000)
Certificering BrandtæppeEN-1869-1997
Vægt - kg1
Diameter (mm)0
Bredde - udvendig (mm)1200
Højde - udvendig (mm)1800
Dybde - udvendig (mm)0

Brandtæppe 180 x 120 cm

Brandtæppe på 180 x 120 cm som effektivt kvæler ilden. Egnet til slukning af ild i friture, fedtstof eller ved brand opstået på personer eller dyr.

Opstår der brand skal man hive i de synlige stropper på brandtæppet. Der medfølger en tydelig instruktion på forsiden og bagsiden af brandtæppet.

Et brandtæppe giver ekstra sikkerhed i situationer, hvor vand ikke er tilgængeligt eller hvor brug af vand kan forværre skaden, som ved brand i friture.

Bemærk! Safegears brandtæppe er 180 cm hvilket gør det egnet til slukning af en brand på personer. Dette er ikke tilfældet ved et mindre brandtæppe på f.eks. 120 x 120 cm.

Brandtæppe i glasvæv

Safegears brandtæppe er fremstillet af glasvæv, der tåler høje temperaturer samt garanterer en holdbarhed i mange år uden risiko for råd eller lign.

Et brandtæppe kræver ingen vedligeholdelse og skal fx. ikke løbende trykprøves som en brandslukker. Derfor er et brandtæppe et rigtig godt og billigt supplement til en brandslukker.

Brandtæppet har den fordel, at det ikke efterlader følgeskader i forbindelse med slukning ligesom en pulverslukker gør. Meget effektivt til slukning af mindre brande og til væskebrande i køkken.

Et brandtæppe kvæler effektivt mindre brande i tøj, møbler, tv, elektronik eller i køkkenet. Anbefales af brandmyndighederne til et mere sikkert hjem. 

Anvendelsesområde: bolig, campingvogn, båd, lastbil, industri, daginstitution, kontor.

Godkendt efter EN-1869-1997

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet eller har du brug for rådgivning omkring brandsikring, er du altid velkommen til at kontakte os. Se vores udvalg af brandsikring her.

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

Hvor stort skal et brandtæppe være?

Et brandtæppe skal være stort nok til at kunne dække et helt menneske i tilfælde af brand. Brandtæppet slukker ilden ved hjælp af et sikkert materiale.

Hvordan fungerer et brandtæppe?

Brandtæppet kvæler effektivt ilden og er velegnet til slukning i friture, fedtstof eller brand i personer og dyr. Brandtæppet anvendes i køkkener, kantiner, værksteder eller andre steder med mulighed for brand.

Hvor placeres et brandtæppe?

Et brandtæppe bør placeres i køkken / kantine, værksted eller andre steder med højrisiko for brand.

Hvordan er pulveret i en pulverslukker?

Pulveret i en pulverslukker af høj standard kan være en type pulver med tilsætning af silikone. Fugt vil have svært ved at trænge ind i pulveret og modvirker derfor at pulveret klumper i flasken.

fandt du hvad du ledte efter?