Kulsyrensneslukker - skilt - 210 x 297mm - Plast

Kulsyresneslukker (CO2 Slukker) - Skilt 148 x 210 mm - Plast

Brandtæppe - skilt - 210 x 297mm - Plast

Brandtæppe - Skilt - 210 x 297mm - Plast

Brandmateriel - skilt - 210 x 297mm - Plast

Brandmateriel skilt der informerer om at brandmateriel er tilgængeligt.
Egnet til alle former for virksomheder.

Det er vigtigt at bruge skiltning vedrørende al brandmateriel, så de omkringværende mennesker kan reagere hurtigere i tilfælde af en brand.
Når den nødvendige information er synlig og placeret rigtigt, optimeres arbejdspladsens sikkerhed og gør den mere velforberedt. Synlige brandskilte kan mindske den panik en brand kan medføre.

89,00 kr 71,20 kr
In stock
Varenummer
JO-H429PK

Yderligere Information
NavnBrandmateriel - skilt - 210 x 297mm - Plast
Højde - udvendig (mm)210
Bredde - udvendig (mm)297
FormRektangulær
MaterialePlast
FarveRød
Leveringstid1-3 hverdage

Brandmateriel Skilt 210 x 297 mm - Plast

Brandmateriel skilt der informerer om at brandmateriel er tilgængeligt. Skiltet er ganske velegnet til alle former for virksomheder og institutioner.

Det er vigtigt at bruge skiltning vedrørende al brandmateriel, så de omkringværende mennesker kan reagere hurtigere i tilfælde af en brand. Når den nødvendige information er synlig og placeret rigtigt, optimeres arbejdspladsens sikkerhed og gør den mere velforberedt.
Synlige brandskilte kan mindske den panik en brand kan medføre.

Et skilt der opfylder alle de vigtige krav 

Med dette brandskilt skal du ikke bekymre dig om det er godkendt eller ej. Alle brandsilte hos SafeGear er godkendte efter Dansk Standard. Det betyder at skiltene også godkendes af det danske brandvæsen og det danske arbejdstilsyn. Således er du og din virksomhed på den sikre side i jeres brandskiltning.

Brandskiltets Design 

En brandskilt skal altid være simpelt, så kommunikationen ikke forstyres. Skiltets røde baggrund er den klassiske opsigtsvækkende rød, som bruges til det meste brandsikring. Skiltet måler 210 x 297 mm og fås både i plast og selvklæbende vinyl. 

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet eller brug for rådgivning vedrørende brandsikring, er du altid velkommen til at kontakte os på 36964353.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?