AM Loop Gateways (Transmitter & Receiver)

Acousto-Magnetic LOOP Gateway er en pålidelig og diskret løsning mod butikstyveri. I AM Loop varesikring benyttes det sikre Acousto-Magnetic teknologi, hvilket er specielt egnet til sikring af produkter som indeholder metal, såsom elektronik.

AM LOOP systemet er en diskret løsning af butikssikring, hvor det eneste synlige er de to antenner, der placeres på hver sin side af døråbningen. Disse fungerer som modtagere for både lyd og visuelle effekter. Kablerne ligges i gulve og dørkarme, hvilket gør denne tyversikring meget diskret og kundevenligt.

I AM LOOP systemet er indbygget Jammer Detection som forhindrer tyve i blokering af systemet, mens de forsøger at forlade butikken med stjålne genstande. AM LOOP systemet har en kontrolenhed, der kan placeres op til 8 meter væk. Vedligeholdelse kan ske online ved lang-distance support (Tilvalg). 

Antenner er tilgængelige i sølv, sort eller hvid.

26.505,25 kr 21.204,20 kr
In stock
Varenummer
AS-AM-LOOP

Yderligere Information
NavnAM Loop Gateways (Transmitter & Receiver)
Vægt - kg4
Alarm højtaler85
Volt110 V - 220 V
EAS TeknologiAM
StyringsenhedSeperat
Egnet tilElektronik butik, Mode butik, Supermarked, Byggemarked, Jagt / Fiskeri, Optiker butik, Apotek / Kosmetik, Legetøjsbutik
InstalleringKun af professionelle
Jammer DetektionJa
Max. Distance - Dual (cm)250
Maximum Distance Coverage250 cm (Dual)
Foret Taske af AluminiumNej
BesøgstællerNej
Højde - udvendig (mm)800
Bredde - udvendig (mm)108
Dybde - udvendig (mm)64
LeveringstidRing for leveringstid
FarveSom på billede
ModelAM-LOOP

AM LOOP tyverisikring

Acousto-Magnetic LOOP systemet er et diskret og pålideligt system, til at sikre jeres butik mod tyveri ved anvendelse af Akustisk Magnetisk teknologi. 

Akustisk Magnetisk teknologi

AM teknologi er en billig løsning med høj sikkerhed. AM teknologien er specielt velegnet til at beskytte varer der indeholder metal, som eksempelvis elektronik. Denne teknologi har en høj detektion med tæt på 100 % sikkerhed. AM teknologi har en god modstandsdygtighed mod interferens og kan bruges i alle typer forretninger, hvor man ønsker et sikkert varesikringssystem.

Nem Installation

I AM LOOP systemet er kablerne placeret i gulv og dørkarme, for at gøre systemet mindre synligt. Små enheder monteres i dørkarmene og fungerer som modtagere både visuelt og med lydindikatorer.
Dette er derfor et ideelt system for designbevidste virksomheder, butikker der benytter indkøbsvogne eller virksomheder der blot vil undgå store EAS systemer.

Fjernkontrol

Der er mulighed for fjernkontrol af dette system, som foregår online. Dette gør mange processer lettere og mere effektive for jer.

Metal detektion og kundetæller (Tilvalg)

Der er mulighed for tilvalg af Metal og Magnet detektion, samt en fritstående kundetæller til dette system.

OBS!
AM LOOP systemet bør ikke placeres inden for 2 meter fra LCD skærme eller halogen lamper. AM LOOP kan muligvis fungere hvis kablerne er placeret i aluminum dørkarme, men dette er ikke anbefalet. AM LOOP kan ikke fungere ved placering af kabler i ståldøre.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?