YSM/250/EG1 Yale Home Værdiskab - Kompakt

YSM/250/EG1 Yale Home Værdiskab - Kompakt

YFM/310/FG2 Yale Brandskab - Medium

YFM/310/FG2 Yale Brandskab - Medium

YSB/200/EB1 Yale Basis Værdiskab - Kompakt

YSB/200/EB1 Basis Kompakt
Yale serien er pengeskabe, der er velegnede til opbevaring af mindre værdier i private hjem. I et Yale værdiskab kan du opbevare dokumenter, smykker, kontanter af små beløb og andre værdigenstande, der har brug for sikker opbevaring. Et Yale pengeskab vil stå flot i private hjem, grundet det neddæmpede design. Skabet har indbygget LED lys.

Denne model er med elektronisk kodelås. 

Regulær Pris 2.024,00 kr Speciel Pris 1.599,00 kr 1.279,20 kr
På Lager
Varenummer
RK-924650

Yderligere Information
Navn YSB/200/EB1 Yale Basis Værdiskab - Kompakt
Model YSB/200/EB1
Modelserie Yale - Værdiskabe primært til opbevaring af mindre værdier samt dokumenter i private hjem samt mindre virksomheder. Skabet er solidt og kompakt. Døren er forsynet med 22mm låserigler.
Skabsform Fritstående Skab
Egnet til Dokumenter, Værdier
Leveringstid 1-3 hverdage
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Lås Elektronisk kodelås
Låsetype Yale Electronic Lock
Vægt - kg 9.0000
Kapacitet - Liter 10
Højde - udvendig (mm) 200
Bredde - udvendig (mm) 350
Dybde - udvendig (mm) 200
Højde - indvendig (mm) 192
Bredde - indvendig (mm) 345
Dybde - indvendig (mm) 145
Hængsler Højre side
Fastboltning Gulv, Væg

YSB/200/EB1 Basis Kompakt - Småt og sikkert pengeskab

Et Yale pengeskab er velegnet til private, som ønsker sikker opbevaring af mindre værdigenstande. Pengeskabet giver dig tryghed i forhold til beskyttelse af værdigenstande, der er vigtige for dig. Om det er personlige dokumenter, mindre beløb af kontanter eller smykker med personlig værdi.

Pengeskab med sølvmedalje efter engelske standarder

Yale pengeskabe er hædret med en sølvmedalje hos engelske ”Sold Secure Accreditation” i 2007. Denne organisation er startet af Essex politi og administreret af ”Master Locksmiths Association”. 
Leder du efter et pengeskab med certificeret indbrudstest ifølge Europæiske standarder? Se alle vores pengeskabe. 

Solidt og brugervenligt værdiskab

Et Yale sikkerhedsskab er udført i hærdet stål. Skabet er udført i 3 mm tykt stål med 8 mm tyk ståldør. Dette er med til at sikre dine værdier mod tyveri. I døren sidder 22mm motoriserede låserigler. Døren er skåret ud med laser, så der ingen åbninger er mellem døren og skabet. Et Yale skab er nemt at montere, da alle skabe er forberedt for fastboltning.
Pengeskabet har indbygget LED lys, som gør det lettere for dig at se dine værdier.
Et Yale pengeskab har en elektronisk kodelås. Denne kodelås har mere end 100.000 låsekombinationer. Låsen i dit Yale Værdiskab vil advare dig i god tid før et batteriskift er nødvendigt. Hvis batteriet ikke bliver skiftet i tide kan værdiskabet åbnes med en nødnøgle. Kodelåsen har LED lys, som lyser op når du skriver din kode.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Var dette ikke det rigtige skab for dig? Se hele vores udvalg af pengeskabe.

*Billederne viser Yale sikringsskab, men størrelsen på det viste pengeskab kan afvige fra dette produkt. Derfor er det vigtigt at tjekke produktegenskaberne for korrekte mål