YFM/310/FG2 Yale Brandskab - Medium

YFM/310/FG2 Brandskab Medium 
Yale serien er pengeskabe, der er velegnede til opbevaring af mindre værdier i private hjem. I et Yale værdiskab kan du opbevare dokumenter, smykker, kontanter af små beløb og andre værdigenstande, der har brug for sikker opbevaring. Et Yale pengeskab vil stå flot i private hjem, grundet det neddæmpede design. Skabet har indbygget LED lys. Dette pengeskab har NT FIRE 017 - 60 Paper brandtest. Hvilket sikrer at temperaturen når maximum 150 grader inde i skabet ved brand i 60 minutter.  

Denne model har elektronisk kodelås. 

Preu normal 3.880,00 kr Speciel Pris 3.095,00 kr 2.476,00 kr
In stock
Varenummer
RK-924647

Yderligere Information
Navn YFM/310/FG2 Yale Brandskab - Medium
Model YFM310
Skabsform Fritstående Skab
Leveringstid 1-3 hverdage
Brandsikring Brandisoleret
Lås Kodelås
Låsetype Yale - Kodelås
Vægt - kg 26.0000
Kapacitet - Liter 16
Højde - udvendig (mm) 308
Bredde - udvendig (mm) 410
Dybde - udvendig (mm) 342
Højde - indvendig (mm) 220
Bredde - indvendig (mm) 330
Dybde - indvendig (mm) 225
Hængsler Højre side
Fastboltning Gulv, Væg

YFM/310/FG2 Brandskab Medium - Småt og sikkert pengeskab

Et Yale pengeskab er velegnet til private, som ønsker sikker opbevaring af mindre værdigenstande. Pengeskabet giver dig tryghed i forhold til beskyttelse af værdigenstande, der er vigtige for dig. Om det er personlige dokumenter, mindre beløb af kontanter eller smykker med personlig værdi.

Pengeskab med sølvmedalje efter engelske standarder

Yale pengeskabe er hædret med en sølvmedalje hos engelske ”Sold Secure Accreditation” i 2007. Denne organisation er startet af Essex politi og administreret af ”Master Locksmiths Association”. 
Dette pengeskab har NT FIRE 017 - 60 Paper brandtest i følge Europæiske standarder. Hvilket sikrer at temperaturen når maximum 150 grader inde i skabet ved brand i 60 minutter.  

Leder du efter et pengeskab med certificeret indbrudstest ifølge Europæiske standarder? Se alle vores pengeskabe. 

Solidt og brugervenligt værdiskab

Et Yale sikkerhedsskab er udført i hærdet stål. Skabet er udført i 3 mm tykt stål med 8 mm tyk ståldør. Dette er med til at sikre dine værdier mod tyveri. I døren sidder 22mm motoriserede låserigler. Døren er skåret ud med laser, så der ingen åbninger er mellem døren og skabet. Et Yale skab er nemt at montere, da alle skabe er forberedt for fastboltning.
Pengeskabet har indbygget LED lys, som gør det lettere for dig at se dine værdier.
Et Yale pengeskab har en elektronisk kodelås. Denne kodelås har mere end 100.000 låsekombinationer. Låsen i dit Yale Værdiskab vil advare dig i god tid før et batteriskift er nødvendigt. Hvis batteriet ikke bliver skiftet i tide kan værdiskabet åbnes med en nødnøgle. Kodelåsen har LED lys, som lyser op når du skriver din kode.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
Var dette ikke det rigtige skab for dig? Se hele vores udvalg af pengeskabe.

*Billederne viser Yale sikringsskab, men størrelsen på det viste pengeskab kan afvige fra dette produkt. Derfor er det vigtigt at tjekke produktegenskaberne for korrekte mål

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?