CFC Gulvskab

CFC Gulvskab

CFC gulvskabe er en serie af pengeskabe indbygget i gulvet designet til optimal camouflage. Built-in
Værdiskabet er ideel til boliger eller virksomheder til at beskytte smykker, dokumenter, kontanter eller andre vigtige værdigenstande

Væggene er lavet af stål 2,5 mm, med en topdækning på 10 mm. Den cirkulære rustfrie ståldør er 40 mm tyk og har en 160 mm diameter.

Det har ydre omslag tilbyder mulighed for at være hermetisk/lufttæt for mere beskyttelse.
Fås med nøglelås i Klasse 1 eller mekanisk kombination kodelås Klasse 2, VdS certificeret. - Vælg din lås under billederne:

CFC Gulvskab - Camoufleret værdikab

Olle CFC er et gulvskab / indmuringsboks designet til perfekt camouflage i gulvet.

Den er ideel til at gemme og beskytte smykker, dokumenter, kontanter og andre objekter af høj værdi i boliger og virksomheder, idet man udnytter den funktionelle camouflage, den tilbyder.

Værdiskabets bedste egenskaber

Ollé CFC Underfloor er et værdiskab i særklasse lavet af stålvægge, bygget med 2,5 mm tykkelse. I toppen er der et 10 mm tykt låg, også lavet af stål.
Døren er rustfri og er fremstillet af stål med en tykkelse på 40 mm og en diameter på 160 mm.

Denne model omfatter en sikker stålforstærkning til betonen, der anvendes i det øjeblik, at pengeskabet er installeret på gulvet, hvilket giver øget styrke og sikkerhed.

Lås

CFC indmuringsskab kommer med en mekanisk kombinationskodelås i Klasse 2 for VdS eller med nøglelås i Klasse 1 for VdS (tyske standarder).

Yderligere funktioner

Ollé CFC Underfloor giver mulighed for at tilføje et stramt låg, der hedder "WATERPROOF SAFE", som forhindrer indtrængen af vand og andre væsker inde i kassen, og samtidig beskytter dokumenter og kontanter i form af pengesedler.

Sikkerheden er færdig med epoxy-polyestermaling polymeriseret ved 180 ° C. Ollé CFC Gulvskabs standardfarve er blå (RAL 5023).

Kontakt os

For mere information om typer af låse, isolerende låg eller andre egenskaber, tøv ikke med at kontakte os.

Sørg altid for at se på egenskabstabellen for at vide præcis, hvilke dimensioner, vægt og tilbehør der gælder for værdiskabet.