Fire File 60

Fire File 60

Fire File 60 er et brandsikkert arkivskab, som yder høj brandsikring af dine dokumenter. Arkivskabet er produceret i en let konstruktion, designet med styrke og stabilitet som omdrejningspunkt.

  • Intern temperatur. under 170ºC i løbet af 60 min med en ekstern temperatur på over 1090ºC. 

Arkivskab / skuffeskab med brandtest

Fire File skuffeskabe er en serie arkivskabe, som yder en høj brandsikring af dine dokumenter. Alle arkivskabene er konstrueret og designet med styrke og stabilitet som vigtige nøgleord.

Fire File arkivskab leveres med enten 2, 3 eller 4 skuffer og en dybde på enten 25" (63,5 cm) eller 31" (77,9 cm).

Serien består af arkivskabe til opbevaring af hængemapper i enten A4- eller folioformat. 31" arkivskabe / skuffeskabe i serien kan forsynes med en datamedieindsats til kombineret opbevaring af dokumenter og datamedier.

Brandsikring Arkivskabe / skuffeskabe

Vertical III arkivskabe / skuffeskabe er godkendt af SP (Swedish National Testing andResearch Institute) efter skandinavisk standard NT Fire 017 i brandklassen 60 Paper. Med udvendige temperaturer på 1000°C som ved brand i én time, skal alle opbevarede dokumenter i skabet være helt uskadte. Testet og godkendt til at beskytte dokumenter mod brand.

Hvis et arkivskab / skuffeskab bliver udsat for brand mens en af skufferne står åben, vil indholdet i de øvrige lukkede skuffer stadig være beskyttet.

Lås: Vertical arkivskabe / skuffeskabe

Som standard har hver arkivskab / skuffeskab en centrallås, i form af en nøglelås af høj kvalitet. Denne centrallås låser alle skufferne i dit arkivskab / skuffeskab samtidig.

Centrallåsen kan suppleres med en central kombinationslås. Derudover kan der monteres individuelle nøglelåse på hver enkelt skuffe. Kan udstyres med en elektronisk kodelås.

Vertical arkivskabe / skuffeskabe er sikret mod at tippe, da kun én af skufferne kan være åben ad gangen. Alle skufferne er forsynet med stærke kugleløb med 110 % udtræk, som sikrer en brugervenlig og nem adgang til hele indholdet i hver enkel skuffe. Hver skuffe er fuld isoleret og har et stålbeklædt indre, som medfører et indhold der er individuelt beskyttet imod brand og støv.

De svensk designet arkivskabe / skuffeskabe har bløde kanter og en lysegrå overflade, og passer ind i ethvert moderne kontormiljø.