MLP Computer Safes

MLP Computer Safes

MLP er en serie af indbrudstestede computerskabe.
Certificeret i Grade A, er dette robuste skab skabt til at leve op til en høj sikkerhedsstandard for din computer, samtidig med at det er brugervenligt. Dette computerskab kan være ideelt for et computerrum som de der findes i datacentre eller på skoler/institutioner.

Væggene er lavet med 3 mm stållag som yder en stærk beskyttelse overfor indbrudsforsøg. Tykkelsen på den dobbeltvæggede dør er 65 mm.

MLP computerskabe kan fås med en nøglelås eller kodelås.

Du kan vælge at få skabet speciallavet, hvis du ønsker features såsom en blæser for ventilation eller en speciel RAL farve.

MLP Computerskab til beskyttelse af harddisk

MLP computerskabe er en serie egnet til beskyttelse af en PC harddisk. MLP er velegnet til kontorer og skoler, eller andre institutioner idet computeren beskyttes mod fysisk adgang, samtidig med at den er i brug. MLP kan fås i to størrelser og har en dobbeltkammet nøglelås.

Tysk indbrudstest i Grade A

MLP computerskab er tysk godkendt og produceret og har gennemgået en indbrudstest af VDMA 24992 og har fået tildelt certifikat Grade A, som bekræfter en hvis sikkerhed mod ulovlig adgang.

Udover at være afvisende overfor indbrudsforsøg, udelukker dette stærke skab enhver risiko for manipulation af den elektroniske hardware, da USB porte, hard drives og netværkskabler er ude for rækkevidde for uvedkommende personer.

MLP Nøglefakta

MLP, som er designet til at modvirke ethvert forsøg fra indbrudstyve, har en 3 mm stålkonstruktion, som beskytter harddisken samtidig med, at der er luft til ventilation og fuld funktion af de elektroniske komponenter.

Døren har en to-sidet væg med en tykkelse på 65 mm. Den stærke dør er forbundet med skabets skelet ved hjælp af skjulte hængsler og beslag og udgør løsninger, som bidrager til at give skabet mindst mulig risiko for manipulering ved et evt ødelæggelsesforsøg.

Inden i stålboksen er en 25 mm tyk hylde, designet til at huse computeren og give den støtte og balance.
MLP skabets standardfarve er den lysegrå RAL 7035.

Lås

MLP Computerskab kommer med en dobbeltkammet nøglelås med tilhørende 2 nøgler (65 mm).

Ekstra udstyr til MLP

De følgende genstande er mulige at købe til MLP comuterskabet:
- High Security elektronisk kodelås EZ EM 1620 (stikker yderligere 25 mm ud)
- Blæser for yderlig ventilation
- Forlængerledning med tænd/sluk-funktion
- En anden RAL farve
- Bolte til fatgørelse i betonoverflade B25.

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet eller brug for hjælp til at finde det rette værdiskab, er du altid velkommen til at kontakte os.