Våbenskab KWT Cervo (10 Håndvåben) - Grade 1 - Elektronisk Kodelås

Våbenskab KWT Cervo (10 Håndvåben) - Grade 1 - Elektronisk Kodelås

Forsikringsgodkendt våbenskab, som på grund af Grade 1 certificeringen også må indeholde større kontante beløb Skabet er beregnet til opbevaring af maksimalt 10 håndvåben, der placeres i medfølgende skumholdere, der ikke kan ridse våbnene.

Skumholderne kan tilpasses et mindre antal våben.

Alle våbenskabe til håndvåben kommer med en hylde der deler skabet i to vandrette lige store rum. Hyldens placering kan justeres, eller man kan helt fjerne den.

10.650,00 kr 8.520,00 kr
In stock
Varenummer
FT-023800-60000-EM2020
  • Vejl. beløbsgrænse:40.000 kr. - uden alarm80.000 kr. - overvåget alarm og sikring 20-O

Yderligere Information
Navn Våbenskab KWT Cervo (10 Håndvåben) - Grade 1 - Elektronisk Kodelås
Model Våbenskab KWT Cervo med Elektronisk Kodelås
Modelserie Safegears pistolskab er fremstillet i høj kvalitet og er certificeret i grade 1. Skabet er indrettet til sikring af pistoler, der placeres i holdere af et blødt skummateriale, der forhindrer at våbenet bliver ridset
Egnet til Våben, Værdier
Farve Grafitgrå (RAL 7024) Standard / Lysegrå (RAL 7035)
Indbrudsklasse GRADE I (RØD Skafor)
Indbrudstestet efter EN 1143-1 : Indbrudsbeskyttelse mod mekaniske angreb og termiske værktøjer som skærebrænder mv.
Indbrud Testcenter VdS Germany
Lås Kodelås
Låsetype M-Locks EM2020 / BR 5010 - 1 Manager & 1 brugerkode - Tidsforsinkelse 1-99 min - Certificeret af VdS-Klasse 2, EN 1300-B, IMP, ECB-S, SBSC
Batteri & nødåbning 9 V, Batterierne kan udskiftes udenpå kodelåsen
Vægt - kg 120.00
Hylder 1 Flytbar hylde
Kapacitet - Liter 40
Kapacitet - Våben 10 Pistoler
Højde - udvendig (mm) 435
Bredde - udvendig (mm) 490
Dybde - udvendig (mm) 430
Højde - indvendig (mm) 370
Bredde - indvendig (mm) 418
Dybde - indvendig (mm) 295
Døråbning - Vinkel 180 Grader - Indvendige Hængsler
Hængsler Højre side
Dørbolte 3-Sidet dørbolte (Ø 25 mm)
Fastboltning Gulv
Bolte Inkluderet 1

Våbenskab KWT Cervo - op til 10 håndvåben - Grade 1 med nøglelås

Forsikringsgodkendt våbenskab, som på grund af Grade 1 certificeringen også må indeholde større kontante beløb.
Våbenskabet er fremstillet i Tyskland i en høj kvalitet og er beregnet til håndvåben, ammunition og relateret udstyr.

Der medfølger 2 stk våbenholdere til 5xhåndvåben, som kan placeres for oven og for neden i skabet. De giver plads til i alt 10 håndvåben, og er udformet i et blødt materiale af skum, der ikke kan ridse våbene. De kan klippes til hvis man ikke har behov for at opbevare 10 våben, eller også vil have plads til ammunition. 

Alle våbenskabe til håndvåben kommer med  en hylde der deler skabet i to vandrette lige store rum. Hyldens placering kan justeres, eller man kan helt fjerne den.

Indbrudsikring i Grade 1

Våbenskabet er fremstillet i Tyskland i en høj kvalitet og er og er testet og certificeret af VdS i Grade 1 efter EN 1143-1 svarende til Rød Skafor.

Nøglefaktor

Væggene er konstrueret med en høj modstandsdygtighed mod alle kendte angrebsmetoder herunder en speciel barriere til at kunne modstå hammer, mejsel, bore og andet skæreudstyr. Døren er sikret med et kraftigt trevejs bevægeligt rigelværk med horisontale og vertikale rigler i Ø25mm. Cervo våbenskabene er endvidere forsynet med boremodstandsdygtige stålplader, der beskytter låsen og rigelværk mod boreangreb. Våbenskabet kan leveres med en dobbeltkams nøglelås (120 cm) eller en brugervenlig elektronisk kodelås. Begge låsetyper er EN 1300 godkendt i h.t. europæisk standard. Der medfølger 2 stk våbenholdere til 5xhåndvåben, som kan placeres for oven og for neden i skabet. De giver plads til i alt 10 håndvåben, og er udformet i et blødt materiale af skum, der ikke kan ridse våbnene. De kan klippes til hvis man ikke har behov for at opbevare 10 våben, eller også vil have plads til ammunition. Døren kan åbnes 90° hvilket sikrer nem adgang til indholdet af skabet.

Konfigurations indstillinger

Skabet er forberedt for fastboltning til gulv ved hjælp af det medfølgende monteringskit. Ved opbevaring af håndvåben er det et lovkrav at skabet er fastboltet. Leveres som standard i Grågrafit (RAL 7024). Kan bestilles i lysegrå (RAL 7035).

Bemærk - Billederne viser Cervo våbenskabet, men størrelsen på det viste pengeskab kan afvige fra dette produkt. Derfor er det vigtigt at tjekke produktegenskaberne for antallet af hylder og lign.