Trådløs indgangsmelder / døralarm med bevægelsesføler

Trådløs indgangsmelder / døralarm med bevægelsesføler

Indgangsmelder / dørmelder / døralarm med bevægelsesføler

007-C Intelligent kabelfri dørklokke / døralarm / dørmelder, er en indgangsmelder, som registerer effektivt en person eller objekt, der krydser dens observationsfelt.

Bemærk - dette er en lavprismodel, hvor lydstyrken ikke kan justeres. Man kan dog lidt lavpraktisk dække højtaleren til med papir/tape, og derved dæmpe lydstyrken lidt. Denne model er ikke trådløs - der er selve bevægelsessensoren som giver lyd fra sig. Der medfølger ikke nogen separat modtager.

Denne sensor er en prisbillig løsning til lager eller lign., men vi anbefaler den IKKE til kontorer, hvor man ønske en diskret kvalitetsløsning. 

Preu normal 349,00 kr Speciel Pris 249,00 kr 199,20 kr
In stock
Varenummer
SG-007-C
  • Buy 5 for 199,00 kr 159,20 kr each and save 20%

Yderligere Information
NavnIndgangsmelder / dørmelder / døralarm med bevægelsesføler
Rækkevidde (m)Bevægelsesføler op til 8 meter
Leveringstid1-3 hverdage
Batterier3 AA 1.5v Batterier (Ikke inkluderet) eller en 6VDC 600mA strømforsyning.
FarveHvid
Model007-C

Mini Dørmelder til kundemelding

Kabelfri døralarm / dørmelder, er en indgangsmelder, som registerer effektivt en person eller objekt, der krydser dens observationsfelt. Den arbejder med sofistikeret passiv infrarød følerteknik og digital strømsparesystem, der får batterierne til at holde længe. 007-C er batteridrevet og behøver ikke nogen elektrisk kabling.

Denne Dørmelder / Gong er velegnet til brug som gennemgangsmelder / kundemelder samt "tyverialarm". Dørmelderen monteres ved dør eller indgang for at melde personers ankomst. Ved lukketid kan dørmelderen sættes til at udsende en sirene i stedet for en klokkelyd, hvis den registrerer bevægelser. Der medfølger engelsk manual til montering og brug. Denne dørmelder har følgende 3 indstillinger:

Dørmelder - Chime

Denne funktion giver en simpel "Ding Dong" lyd når nogle går forbi sensorerne. Fx ved en dør eller anden indgang. Foto gongen kan virke lidt høj afhængig af støjniveauet i forretningen, men dette kan dæmpes noget ved hjælp af et stykke tape. Derfor er denne Foto Gong / Gennemgangsmelder velegnet til lagerlokaler eller andre steder med et højere støjniveau.

Tyverialarm

Dørmelderen kan også bruges som en slags simpel tyverialarm. Alarmen er dog kompakt, og udsender kun en høj sirene når den opfanger bevægelser.

Off

Her slår man dørmelderen fra.

Dørmelder egenskaber

º Nem at installere
º 10 forskellige ringelyde.
º Bruger 3 stk. 1.5V AA batterier (ikke inkluderet), eller en 6VDC 600mA strømforsyning.
º Benyttes som dørklokke, / døralarm / dørmelder / gæstehilsen
º Velegnet til indendørs brug i hjem, kontor, hotel, butik.

Fordele ved Mini Dørmelder:

- Kompakt Dørmelder Standalone! Behøver ikke være tilsluttet andet udstyr

- Nem at montere med de to medfølgende skruer

- Vinklen på sensor kan tilpasses

- Bærbar! Kan tages med i tasken og andre steder.

Lydstyrken kan ikke justeres. Er man bekymret for at lyden måske bliver for høj, kan man helt lavpraktisk dække højtaleren med noget papir/tape, indtil man opnår en passende lydstyrke.

Dimensioner: 75x65x55mm (bxdxh)

Pakken indholder: 1 x 007-C dørklokke

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?