Butiksspejle

Butiksspejle - Øget sikkerhed for alle i butikken

Et overvågningsspejl til butikker er et effektivt og vedligeholdelsesfrit supplement til videoovervågning og varesikring mod butikstyveri. Butiksspejle anvendes til overvågning og sikring mod tyveri i supermarked, kiosk, butik og storcenter. Oversigtsspejle anbringes for at overvåge døde vinkler.

De mest anvendte butiksspejle er:

Spejlkuppel

En overvågningskuppel kan forebygge butikstyveri og de medfølgende økonomiske tab. Er en spejlkuppel placeret over en salgsgondol eller gangarealet har man overblik over butiksarealet. En spejlkuppel i butikken giver bedst udsyn, hvis man vælger en så stor kuppel som muligt, og at den hænger så lavt som muligt over gulvet, og helst ca. 2,5 m fra gulvet.

Kassespejl

Et tyverispejl bruges til at sikre områder som ikke er synlige fra kassen. Ved korrekt placering af et kassespejl kan ekspedienten overvåge hele kasseområdet. En spejlkuppel kan også benyttes som kassespejl.

Overvågningsspejl

Et overvågningsspejl bliver ofte brugt i kiosker for at sikre slik og dyre drikkevarer imod tyveri. Et overvågningsspejl gør de blinde vinkler synlige og mindsker derfor risikoen for tyveri. Tyverispejlet giver et godt overblik af din forretning.

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 20

Side
per page
Retning
View as Gitter Liste

Items 1-12 of 20

Side
per page
Retning