Køb et Rosengrens Pengeskab til sikker opbevaring!

RS 550 Pengeskab (80 L) - Indbrudstest Grade 0 - Nøglelås

RS pengeskab 599 Liter. Forsikringsgodkendt SKAFOR Blå F&P - hovedgruppe 2. Pengeskab produceret af svenske Rosengrens

7.107,00 kr 5.685,60 kr
In stock
Varenummer
RG-RS-550
  • Vejl. beløbsgrænser:15.000 kr. - uden alarm30.000 kr. - overvåget alarm og sikring 20-O

Yderligere Information
Navn RS 550 Pengeskab (80 L) - Indbrudstest Grade 0 - Nøglelås
Model RS 550 - Nøglelås
Modelserie RS - Sikkerhedsskab med Indbrudstest i Grade 0. Skabet findes i 8 forskellige udgaver, og er praktisk til opbearing af ting som dokumenter, nøgler, pc'er og servere.
Skabsform Fritstående Skab
Leveringstid 1-3 hverdage
Farve Som på billede
Indbrudsklasse GRADE 0 (BLÅ Skafor)
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Lås Nøglelås
Låsetype RG Keylock
Vægt - kg 58.00
Hylder 1 Flytbar hylde
Kapacitet - Liter 80
Højde - udvendig (mm) 550
Bredde - udvendig (mm) 500
Dybde - udvendig (mm) 380
Højde - indvendig (mm) 542
Bredde - indvendig (mm) 472
Dybde - indvendig (mm) 320
Hængsler Højre side

Pengeskabe fra RS-serien produceret af svenske Rosengrens, er forsikringsgodkendte pengeskabe af høj kvalitet. Alle pengeskabe i Rosengrens RS-serie er certificerede i sikringsklasse SKAFOR blå / F & P. Et ideelt pengeskab til din virksomhed.  

Rosengrens pengeskabe kommer i forskellige modeller og varianter, men alle pengeskabe er tilpasset til kvalitetssikker og indbrudssikker opbevaring af virksomhedens værdier - såson værdipapirer, nøgler, computere og lignende. Rosengrens pengeskabe indrettes efter dine behov med fleksible hylder, hængemapper, nøgleindretning og et aflåseligt boksrum til ekstra sikker opbevaring.

Billedet af dette pengeskab er et generelt billede, der viser hvordan disse pengeskabe fra RS-serien ser ud. Den specifikke størrelse på hver pengeskab står beskrevet nederst.

Som standard er alle pengeskabe forsynet med omstilbar nøglelås, og mod tillæg kan hver pengeskab leveres med en elektronisk kodelås. Alle pengeskabe i RS serien kan både fastboltes til gulv og/eller væg.

RS pengeskabe findes i 8 størrelser. Dette pengeskab har en volumen på 80 Liter, men du kan her finde links til øvrige pengeskabe fra Rosengrens RS-serie:

Pengeskab 162 liter   Pengeskab 239 liter   Pengeskab 277 liter   Pengeskab 383 liter

Pengeskab 455 liter   Pengeskab 599 liter   Pengeskab 814 liter

 

Hvorfor er et pengeskab fra Rosengrens en god løsning?

Ved indbrud fokuserer mange virksomheder ofte på selve tabet af deres værdier, til trods for at den største udgift ofte er i forbindelse med tabt arbejdstid mv., da medarbejdere og ledere må genskabe eller helt undvære de tabte værdier - såsom værdifulde dokumenter, ting relateret til kundeservice, systemer og lignende materiale.

Om RS Pengeskab 80 L

Indbrudssikring af pengeskab

Pengeskab sikret i sikringsklasse SKAFOR blå F&P. Dette betyder at dit pengeskab er yderst modstandsdygtigt overfor angreb. Det er i forhold til forsikring også en rigtig god sikringsklasse, da mange forsikringer gerne vil forsikre pengeskab med SKAFOR blå certificering.

RS pengeskabe er fremstillet i 4 mm helsvejst sepcialstål, er konstrueret med boresikre plader samt en sikkerhedsspærre, der udløses og blokerer pengeskab låsen i tilfælde af angreb udefra. Døren i bagkanten på hver pengeskab, er indbrudssikret med en kraftig bagkantfals langs pengeskab dørens højde.

Certificeringer af RS pengeskab:

  • Pengeskab i Svensk Standard SS 3492
  • Pengeskab Godkendt i Norge af FG
  • Pengeskab sikret i Skafor Blå F&P sikringsklasse

Tilpasningsmuligheder for pengeskabe i RS serien

Som standard er RS Pengeskabe forsynet med en omstilbar nøglelås. Det er dog muligt mod tillæg, at tilvælge en elektronisk lås til dig pengeskab.

Der kan også tilføjes fleksible hylder og andet tilbehør.

For mere information om vores pengeskabe, anbefaler vi at du kontakter Safegear.dk på telefon 36964353

 

RS Pengeskabe

RS Pengeskabe model

Oversigt over alle pengeskabe

Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?