RS 1500 Pengeskab (277 L) - Indbrudstest Grade 0 - Nøglelås

RS pengeskab 277 Liter. Forsikringsgodkendt SKAFOR Blå F&P, gruppe 2. Pengeskab produceret af svenske Rosengrens.  

13.219,00 kr 10.575,20 kr
In stock
Varenummer
RG-RS-1500
  • Vejl. beløbsgrænser: 15.000 kr. - uden alarm, 30.000 kr. - overvåget alarm og sikring 20-O

Yderligere Information
Navn RS 1500 Pengeskab (277 L) - Indbrudstest Grade 0 - Nøglelås
Model RS 1500 - Nøglelås
Modelserie RS - Sikkerhedsskab med Indbrudstest i Grade 0. Skabet findes i 8 forskellige udgaver, og er praktisk til opbearing af ting som dokumenter, nøgler, pc'er og servere.
Skabsform Fritstående Skab
Leveringstid 1-3 hverdage
Farve Som på billede
Indbrudsklasse GRADE 0 (BLÅ Skafor)
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Lås Nøglelås
Låsetype RG Keylock
Vægt - kg 146.00
Hylder 3 Flytbare hylder
Kapacitet - Liter 277
Højde - udvendig (mm) 1492
Bredde - udvendig (mm) 547
Dybde - udvendig (mm) 340
Højde - indvendig (mm) 1500
Bredde - indvendig (mm) 575
Dybde - indvendig (mm) 400
Hængsler Højre side

Pengeskabe fra Rosengrens RS-serie er produceret af svenske Rosengrens, og er forsikringsgodkendte pengeskabe af høj kvalitet. Alle RS pengeskabe er certificerede i sikringsklasse SKAFOR blå / F & P. RS pengeskabe er et ideelt valg af pengeskab til din virksomhed.  

Rosengrens pengeskabe produceres i flere varianter, men alle pengeskabe er udviklet til at indbrudssikre værdipapirer, nøgler, PC'er og lignende. RS pengeskabe indrettes efter dine behov med fleksible hylder, hængemapper, nøgleindretning og har endvidere et aflåseligt boksrum til ekstra sikker opbevaring.

Som standard er alle RS pengeskabe forsynet med en omstilbar nøglelås. Mod tillæg kan hver RS pengeskab dog leveres med en (forsikringsgodkendt) elektronisk kodelås i stedet. Derudover kan RS pengeskabe både fastboltes til gulv og/eller væg for at øge indbrudssikringen.

Billedet af dette pengeskab (ovenfor til højre) er et generelt billede, der viser hvordan pengeskabe fra RS-serien ser ud. Den specifikke størrelse på hver pengeskab står beskrevet nederst på siden.

RS pengeskabe findes i 8 forskellige størrelser. Dette pengeskab har en volumen på 277 Liter, her kan du finde links til alle RS pengeskabe fra Rosengrens:

Pengeskab 80 liter   Pengeskab 162 liter   Pengeskab 239 liter   Pengeskab 277 liter   Pengeskab 383 liter

Pengeskab 455 liter   Pengeskab 599 liter   Pengeskab 814 liter

 

Hvorfor er et RS pengeskab fra Rosengrens en god løsning?

Ved indbrud fokuserer mange virksomheder ofte på selve værditabet af deres stjålne ting, men i mange tilfælde er den økonomiske omkostning større mht. tabt arbejdstid, da medarbejdere og ledere ofte skal genskabe (eller helt undvære) de tabte værdier som eks. værdifulde dokumenter, ting relateret til kundeservice, systemer og lignende materialer.

Om RS Pengeskab 277 Liter

Indbrudssikring af pengeskabe

RS pengeskabe er indbrudssikret i sikringsklasse SKAFOR blå. Det betyder, at indbrudsforsøg mod dette type pengeskab er yderst vanskeligt. Af samme årsag vælger mange forsikringsselskaber at forsikre denne type pengeskabe. Alle RS Pengeskabe kan desuden fastboltes til både væg og/eller gulv, og dermed øge indbrudssikringen.

RS pengeskabe er fremstillet i 4 mm helsvejst sepcialstål, og er konstrueret med boresikre plader. Derudover er hver pengeskab produceret med en sikkerhedsspærre der udløses og blokerer låsen i tilfælde af angreb udefra. Døren i bagkanten på hver pengeskab, er indbrudssikret med en kraftig bagkantfals langs dørens højde.

Certificeringer af RS pengeskab:

  • Svensk Standard SS 3492
  • Godkendt i Norge af FG
  • Skafor / F&P i Blå sikringsklasse

Tilpasningsmuligheder af et RS pengeskab 

Som standard er RS Pengeskabe forsynet med omstilbar nøglelås. Det er dog muligt at tilvælge en elektronisk kodelås hvis man ønsker dette.

Der kan også tilføjes fleksible hylder og andet tilbehør til RS pengeskabe.

For mere information om vores Rosengrens RS pengeskabe, er du meget velkommen til at kontakte Safegear på telefon 36964353.

 

RS Pengeskabe model

RS Pengeskabe

Tilbage til oversigten over Pengeskabe på SafeGear!

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?