RS 680 Pengeskab (162 L) - Indbrudstest Grade 0 - Nøglelås

RS pengeskab 162 L. Forsikringsgodkendt i Skafor Blå, hovedgruppe 2. Omstilbar lås medfølger og / eller kan udskiftes med anden lås.

9.325,00 kr 7.460,00 kr
In stock
Varenummer
RG-RS-680
  • Vejl. beløbsgrænser: 15.000 kr. - uden alarm, 30.000 kr. - overvåget alarm og sikring 20-O

Yderligere Information
Navn RS 680 Pengeskab (162 L) - Indbrudstest Grade 0 - Nøglelås
Modelserie RS - Sikkerhedsskab med Indbrudstest i Grade 0. Skabet findes i 8 forskellige udgaver, og er praktisk til opbearing af ting som dokumenter, nøgler, pc'er og servere.
Skabsform Fritstående Skab
Leveringstid 1-3 hverdage
Farve Som på billede
Indbrudsklasse GRADE 0 (BLÅ Skafor)
Link - Beløbsgrænser http://www.forsikringogpension.dk/virksomheder/fpsikring/tyveri/Documents/Kapitel%2010%20-%20Værdiopbevaringsenheder.pdf
Lås Nøglelås
Låsetype RG Keylock
Vægt - kg 84.00
Hylder 1 Flytbar hylde
Kapacitet - Liter 162
Højde - udvendig (mm) 672
Bredde - udvendig (mm) 547
Dybde - udvendig (mm) 440
Højde - indvendig (mm) 672
Bredde - indvendig (mm) 547
Dybde - indvendig (mm) 440
Hængsler Højre side

Pengeskabe fra Rosengrens RS-serie er højkvalitets pengeskabe produceret af svenske Rosengrens - forsikringsgodkendte pengeskabe når de er bedst. Alle pengeskabe i serien er certificerede i sikringsklasse SKAFOR blå / F & P. Et yderst ideelt pengeskab til din virksomhed.  

Rosengrens pengeskabe kommer i flere modeller og varianter, dog er alle pengeskabe produceret til at yde en indbrudssikker opbevaring af virksomhedens værdipapirer, nøgler, PC'er og lignende. RS Pengeskabe kan endvidere indrettes efter dine behov - med fleksible hylder, hængemapper, nøgleindretning og et aflåseligt boksrum til ekstra sikker opbevaring.

Som standard leveres RS pengeskabe med en omstilbar nøglelås, men du kan mod tillæg få dit pengeskab leveret med en elektronisk kodelås. Hver pengeskab kan både fastboltes til gulv og/eller væg.

Ovenstående billede af pengeskab er et generelt billede, der viser hvordan disse pengeskabe fra RS-serien ser ud. Den specifikke størrelse på hver pengeskab står beskrevet nederst i tabellen.

RS pengeskabe findes i otte forskellige størrelser. Dette pengeskab har en volumen på 162 liter, her kan du finde links til alle pengeskabe fra Rosengrens RS-serie:

Pengeskab 80 liter   Pengeskab 162 liter   Pengeskab 239 liter   Pengeskab 277 liter   Pengeskab 383 liter

Pengeskab 455 liter   Pengeskab 599 liter   Pengeskab 814 liter

 

Hvorfor pengeskab fra Rosengrens som en god løsning?

Ved indbrud har mange virksomheder til vane at fokusere på selve tabet af deres værdier, men andre konsekvenser er værd at have med i betragtning - tabt arbejdstid, medarbejdere og ledere som må genskabe eller helt undvære de tabte værdier såsom værdifulde dokumenter, tabte data relateret til kundeservice, systemer der skal genopbygges mv.

Om RS Pengeskab 162 Liter

Indbrudssikring af RS pengeskab

SKAFOR blå certifikat på RS pengeskabe betyder at indbrudsforsøg mod dette type pengeskab "er standsende" – dvs. dit pengeskab yder en effektiv beskyttelse mod indbrud, og har en vurderet indbrudsmodstand på 28-40 minutter hvis dit pengeskab bliver hårdt angrebet.

Alle RS Pengeskabe kan fastboltes til både væg og/eller gulv og dermed øge indbrudssikringen.

RS pengeskabe er fremstillet i 4 mm helsvejst sepcialstål, og konstrueret med boresikre plader samt sikkerhedsspærre der udløses og blokerer låsen i tilfælde af angreb udefra. Døren i bagkanten på hver pengeskab, er indbrudssikret med en kraftig bagkantfals langs dørens højde.

Certificeringer af RS pengeskab:

  • Svensk Standard SS 3492
  • Godkendt i Norge af FG
  • Skafor / F&P i Blå sikringsklasse

 Tilpasningsmuligheder

Som standard er RS Pengeskabe forsynet med en omstilbar nøglelås. Det er dog muligt at tilvælge en elektronisk lås. Der kan også tilføjes fleksible hylder og andet tilbehør.

For mere information om vores pengeskabe, anbefaler vi at du kontakter os på Safegear. Vi har tlf. nummer 36964353. 

 

RS Pengeskabe model

RS Pengeskabe

Se alle pengeskabe til tyverisikring og brandsikring

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?