RS PC1600 Computerskab (24 pc'er) - Indbrudstest SS3492 (Gr. 0) - Nøglelås

PC Skab / Computer skab 24 PC'er, indbygget strømforsyning og el-udtræk. F&P godkendt i hovedgruppe 2 (Grade 0) 

26.244,00 kr 20.995,20 kr
In stock
Varenummer
RG-PC1600-NL
  • Vejl. beløbsgrænser: 15.000 kr. - uden alarm, 30.000 kr. - overvåget alarm og sikring 20-O

Yderligere Information
NavnRS PC1600 Computerskab (24 pc'er) - Indbrudstest SS3492 (Gr. 0) - Nøglelås
ModelPC1600 - Nøglelås
ModelserieRG Ipad Safe
FarveSom på billede
Leveringstid2-3 uger
SkabsformFritstående Skab
Egnet tilComputere
Vægt - kg167
IndbrudsklasseGRADE 0 (BLÅ Skafor)
LåsNøglelås
Hylder3 Flytbare hylder
Kapacitet - Liter383
Kapacitet - Computere24 Computere, med opladning
Opladning Seperat strømstik til hver Bærbar / Tablet
Højde - udvendig (mm)1600
Bredde - udvendig (mm)575
Dybde - udvendig (mm)500
Højde - indvendig (mm)1.592 kr
Bredde - indvendig (mm)547 kr
Dybde - indvendig (mm)440 kr
HængslerHøjre side

PC serien fra Rosengrens er PC skabe / computer i høj kvalitet, som er produceret i Sverige efter bedste standarder, og med en række nyttige elementer såsom strømforsyning og el-udtræk, der muliggør opladning af computerne natten over. Yderst velegnet PC skab / computer skab til virksomhed eller skole der ønsker en tyverisikret opbevaring af computere og andet elektronisk udstyr.

Med et PC skab / computer skab fra Rosengrens, får du et PC skab / computer skab der er testet og godkendt i F&P Hovedgruppe 2 (svarende til Grade 0) - vi leverer alle pc skabe / computer skabe med SKAFOR F&P Sikkerhedscertifikat, din garanti for et tyverisikret produkt.

Rosengrens PC skabe / computer skabe er alle fremstillet i 4 mm helsvejset specialstål, og de er forsynet med boresikre plader. Derudover er der en sikkerhedsspærre som udløses og blokerer låsen ved angreb udefra.

Foruden høj sikkerhed og kvalitet, får du med Rosengrens PC skabe / computer skabe, mulighed for at oplade dine computere natten over. Alle PC skabe / computer skabe i Rosengrens serie, er forsynet med strømskinner, el-udtræk og ventilator (for at undgå kortslutning). 

Foruden dette indeholder hver PC skab / computer skab computer-holdere og en omstilbar nøglelås med tilhørende 2 nøgler. Designet er med Rosengrens naturligvis svensk, og er elegant i lys farvetone med nydesignet ergonomisk håndtag. 

Rosengrens PC skabe / computer skabe leveres med en kapacitet fra 16 til 64 computere, se evt. illustration nedenfor. Dette PC skab / computer skab har plads til 24 computere.

Konsekvensen ved stjålne computere i virksomheden

Mange fokuserer på de økonomiske tab ved et indbrud, men bliver virksomhedens bærbare PC'er stjålet kan det have store konsekvenser. De fleste virksomheder bruger i dag computere til arbejde, servicesystemer og andet arbejdsrelateret.

Bliver disse data stjålet mister man ikke blot penge til erstatning af nye computere, men også data og tabt arbejdstid i form af flere dage (hvis tabet er slemt) for medarbejdere uden computere og servicesystemer.

Har du spørgsmål vedr. Rosengrens kvalitets PC skabe / computer skabe, er du meget velkommen til at kontakte Safegear. 

 

 

PC skabe fra Rosengrens

Tilbage til oversigt over alle PC skabe / Computerskabe  

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?