Pulverslukker 2 kg - DS Godkendt

Denne pulverslukker er godkendt af DANSK STANDARD samt den europæiske norm.

Ved køb af en 2 kg pulverslukker får du en brandslukker, der slukker næsten alle typer af brande.

Brandslukkeren har en høj slukkeeffekt da den er egent til brande i brandklasse A, B, C og E. Det betyder brande i faste stoffer, væsker, gasser og elektronik. Pas dog på med pulverslukkere til elektronik, da det kan efterlade pulverrester nede i apparaterne, brug derfor hellere en kulsyre/CO2 Slukker til ild i elektronik.  

Dermed kan du slukke flere brande end med andre brandslukkere på markedet med en lavere effektivitetsklasse.

Pulverslukkeren bliver leveret med monteringsbeslag til væg.

Fire extinguishers label description

299,00 kr 239,20 kr
In stock
SKU
TC-SK006566
  • Denne brandslukker er godkendt og certificeret ifølge Dansk Standard

Yderligere Information
ProduktnamePulverslukker 2 kg - DS Godkendt
ModelEuro PG2ES
Lieferzeit3-5 hverdage
FarbeIldrød (RAL 3000)
Brandslukker TypePulverslukker
Brandslukker CertificeringDS (Dansk Standard)
Brandslukker CertificeringDNV
Brandslukker CertificeringWheelmark
BrandklasseABC Ildslukker
BrandklasseA - Faste Stoffer, B - Brandfarlige Væsker, C - Brandfarlige Gasser
Brandklasse AJa - Faste stoffer (Træ, papir m.v.)
Brandklasse A - Test13 A
Brandklasse BJa - Væsker (Benzin m.v.)
Brandklasse B - Test89 B
Brandklasse CJa - Gasser
Brandklasse ENej
Temperaturområde (°C)-30C til +60C
Arbejdstryk (Bar)15 bar
Tømningstid (Sekunder)11 seconds
MonteringsbeslagJa
Gewicht - (kg)3
Durchmesser110
Höhe - außen (mm)390

Pulverslukker 2 kg til bil, båd & campingvogn

Med en 2 kg pulverslukker i bilen, rejser du lidt mere sikkert. Slukkeeffekten på 13A 89B C er den højeste slukkeeffekt på markedet og godt tilpasset til at slukke alle typer af mindre brande. Den er også perfekt som supplement til en 6 kg pulverslukker i hjemmet, for hurtigt at kunne slukke mindre brande. Denne pulverslukker er kvalitetssikret og certificeret af DNV.

En 2 kg pulverslukker er typisk for lille til brandmyndighedernes krav til virksomheden / forretningen. I stedet anvendes en 2 kg pulverslukker på steder med begrænset plads såsom bil, båd og campingvogn.

En ildebrand kan opstå når som helst – også på en parkeringsplads! For at kunne bekæmpe branden bør man have en pulverslukker 2 kg i bilen, båden eller i campingvognen for at kunne slukke branden.

Kvalitets Pulverslukker

Pulverslukkeren på 2 kg er af høj kvalitet. Der tale om en universal brandslukker, dvs. at pulverslukkeren slukker alle typer brande opstået i faste stoffer, gas og væsker.

En pulverslukker 2 kg er lille og giver derfor kun et kort slukningstid på 10 sekunder. Man bør derfor investere i en Pulverslukker 6 kg istedet, hivs pladsen tillader det.

Slukkeren kan monteres på væg. Vægbeslag til montering medfølger og er inkluderet i prisen.

Pulverslukkeren er godkendt og certificeret iht.:

DS-(Dansk Standard)

CE-Godkendt

EN3-Godkendt 

Wheelmark

Kontakt Os

Har du spørgsmål til pulverslukkeren, eller brug for rådgivning vedrørende det rette valg af brandslukker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik her for at se alle brandslukkere på Safegear!

Customer Questions
Hvad anbefales til varmt arbejde på tage?

Vi anbefaler både 2 ildslukkere på mindst 6 kg samt en vandslange. Hvis der ikke er vandslange, anbefaler vi mindst 3 ildslukkere på hver 6 kg. Det mest almindelige er, at du har 2 pulverslukkere til tagarbejde, men også kan kombineres med for eksempel en CO2 kulsyreslukker.

Kan jeg returnere brandslukkeren, hvis den ikke er blevet brugt?

Nej. Brandslukkerens kvalitet og tryk testes, inden de forlader lageret for at sikre, at den er godkendt til fuld brandbeskyttelse. Hvis produktet returneres, skal det gennemgå disse tests igen, hvilket er tidskrævende og dyrt. Hvis du har brug for en ildslukker til et projekt eller en begivenhed, er det muligt at leje en ildslukker. Kontakt SafeGear, hvis der er noget, du er interesseret i.

Hvad er prisen på en brandslukker?

Prisforskellen på brandslukkere varierer meget. Men pas på. På markedet kan man risikere at finde enten alt for dyre eller ekstremt billige brandslukkere. Prisen afhænger af om slukkeren er godkendt efter Dansk Standard (DS) eller hvilken ”rating” som brandslukkeren har. Hvert år udtager Dansk Standard et antal brandslukkere af alle typer til en test. Så når man anskaffer sig en brandslukker bør man kigge efter om slukkeren er Dansk Standard (DS) godkendt. DS slukkere har en højere funktionsdygtighed end brandslukkere, hvor de kun er ”EN3 godkendte”.

Er det muligt at selv genopfylde vandet i en vandslukker på en tankstation?

Nej, det er ikke godkendt. Al genopladning skal udføres af et autoriseret brandservicefirma, der kan genoplade. Så indeholder mange vandslukkere et additiv, dels for at forbedre slukningsevnen, men også for at forhindre vækst i beholderen.

Hvad betyder ABC pulver?

ABC pulver er en forkortelse for de brande Pulverslukkeren kan slukke, som er opstået indenfor de tre kategorier. ABC betyder også at Pulverslukkeren er en Universal brandslukker.

fandt du hvad du ledte efter?
Vi fandt andre produkter, der kunne interessere dig!