Contact Phone36 96 43 53

Overvågning

Overvågning i hjemmet er et stigende tema, efterhånden som tyveri bliver et stadigt større problem. Ofte har politiet ikke mange forudsætninger at gå ud fra i opklaringsarbejdet, da tyvene bruger handsker. Derfor kan en installation af et eller flere videokameraer være en let løsning for at imødegå dette problem. Du får det på video, hvis en tyv har været på spil i dit hjem og det kan hjælpe meget i opklaringsarbejdet. Det er selvfølgelig HVIS der har været tyveri, for alene tilstedeværelsen af overvågningskameraer virker afskrækkende på tyvene. Derfor har et kamera mange funktioner. Det fungerer trygthedsskabende for dig, afskrækkende for tyven og hjælper politiet med opklaringen af en eventuel forbrydelse.

Gør-det-selv eller professionel vejledning og installation

Vi tilbyder mange overvågningskameraer der er installationsvenlige og dermed perfekte for dig der vil gøre det selv. I tilfælde af dette sender vi en pakke til dig med produktet og du kan gå i gang med opsætningen når du vil. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, både for en uforpligtende vejledning eller for hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi tilbyder også en professionel vejledning og installation af videoovervågning. Kontakt os for at få en gratis og uforpligtende vejledning om dit behov for videoovervågning, f.eks. hvor mange kameraer der er behov for og hvilken kvalitet der skal optages i.

Vi installerer i hele landet via en af vores professionelle og troværdige installatører.

1 til 12 ud af 23

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 12 ud af 23

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Side:
  1. 1
  2. 2

Vent venligst...

Varen er lagt i indkøbskurven.

Klik på "gå til kurven" for at gennemføre din bestilling.

Vis ikke igen
Fortsæt indkøb Gå til kurven