Kort om Safegear

SafeGear ApS arbejder med produkter relateret til sikkerhed og tryghed med aktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island. Udover www.safegear.dk med sikkerhedsprodukter til hjemmet og virksomheden, er Safegear distributør for en række førende virksomheder i de Nordiske lande, herunder Se-kure Controls indenfor punktsikring (varesikring) til detailhandlen (global leverandør til bl.a. Apple forretninger).

Safegear er landsdækkende med central beliggenhed i Storkøbenhavn:

Safegear ApS
Hørkær 14
DK-2730 Herlev

Bemærk! Kun åben efter forudgående aftale. Udstillingen er rettet mod erhvervskunder og fokuseret på værdiskabe og varesikring.

Vores lagerfaciliteter er beliggende på følgende adresse:

Lagerkompagniet
Søllerupvej 21
DK-4681 Herfølge

Afhentning af varer kun efter forudgående aftale, da varerne kan være midlertidigt udsolgt eller befinde sig på et fjernlager. 

Ingen sikkerhed uden kvalitet

Sikkerhedsprodukter skal virke, når der er brug for dem. Derfor har Safegear fravalgt en række kinesiske leverandører, hvor vi ikke kan stå inde for kvaliteten, når det virkelig gælder. Grundlæggende arbejder vi kun med produkter, som vi selv ville bruge derhjemme eller i vores virksomhed. 

Konkurrencedygtige priser

Safegear fører ikke nødvendigvis det billigste produkt på markedet, hvis kvaliteten ikke er i orden. Til gengæld har vi den bedste kvalitet til prisen. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har set et af vores produkter billigere et andet sted. På den måde er vi konkurrencedygtige, og du opnår den bedste pris.

Rådgivning som sikrer dig optimalt

Mange købere af sikkerhedsprodukter har en begrænset forhåndsviden om de forskellige muligheder. Safegear lægger derfor vægt på at forklare om fordele og ulemper. Du er altid velkommen til at benytte vores chatsupport eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning om, hvordan du sikrer dig eller din virksomhed bedst.

Safegear arbejder bl.a. med følgende områder:

  • Tyverisikring og pengeskabe
  • Varesikring og punktsikring
  • Brandsikring herunder røgalarmer, brandslukkere og brandstiger
  • Førstehjælp og hjertestartere

Safegear Europe

   

 Safegear International     

SafeGear.dk  Safegear Denmark      

SafeGear.es  Safegear Spain     

SafeGear.de  Safegear Germany      

SafeGear.it  Safegear Italy