Øjenskyl - DUO Øjenkop - 1000 ml

Øjenskyl - DUO Øjenkop - 1000 ml

Førstehjælpsstation - QuickSafe - Kemisk Industri

Førstehjælpsstation - QuickSafe - Kemisk Industri

Øjenskyllestation Maxi - Øjenskyl 2x1000 ml

Væghængt Maxi øjenskyllestation med to flasker á 1000 ml øjenskyl. Flaskernes øjenskyl består af saltvandopløsning på 0,9% steril natriumklorid, hvilket svarer til øjets naturlige væske.

Øjenskyllen skyller fremmedlegemer som støv og snavs væk fra øjet og forebygger komplikationer efterfølgende. Øjenskyllestationen er egnet til praktiske arbejdspladser som industriarbejde, landbrug og produkition mm. 

Ring for pris
In stock
Varenummer
PL-4708

Yderligere Information
NavnØjenskyllestation Maxi - Øjenskyl 2x1000 ml
Bredde - udvendig (mm)260
Højde - udvendig (mm)375
Dybde - udvendig (mm)95
FarveGrøn
Egnet tilLagerbygninger, Politi, Produktion, Værksteder

Øjenskyllestation Maxi - Øjenskyl 2x1000 ml

Uanset årsagen skal det oftest gå stærkt, når du får ting i øjet. Med en væghængt øjenskyllestation er øjenskyl let tilgængeligt på arbjedspladsen. Især den praktiske arbejdsplads vil nyde godt at denne slags øjenskyllestation, som også har en demonstration af hvordan øjet skylles.

Arbejdes der også med syrer og baser på din arbejdsplads (fx laboratorie), anbefaler vi vores kombi øjenskyllestation, som udover den almindelige øjenskyl også har pH neutral øjenskyl.

Øjenskyllen består af saltvandsopløsning af 0,9 % steril natriumklorid svarende til øjets naturlige væske.

Ergonomisk øjenkop

Flasken har en ergonomiske øjenkop af blød plast er formet efter øjets runding. Pres den sammen, inden du sætter den for øjet. Så hjælper koppen med at holde øjet åbent og giver en optimal væskestrøm samt skylletid. Åbnes let og hurtigt med et enkelt vrid.

Du har kun to øjne

Synet er en af dine vigtigste sanser. Så pas på dine øjne. Uanset hvor omhyggelig du er, kan ingen gardere sig mod uheld – men alle kan sørge for at være beredt. Med vores øjenskylleløsninger ved hånden har du gjort, hvad du kan.

Læs Sikkerhedsblad for teknisk data. 

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produktet er du velkommen til at kontakte os.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?