pH Neutral Øjenskyl - DUO - 500 ml

pH Neutral Øjenskyl - DUO - 500 ml

Øjenskyl - DUO Øjenkop - 1000 ml

Øjenskyl - DUO Øjenkop - 1000 ml

Øjenskyllestation Kombi - pH neutral & alm. øjenskyl - DUO øjenkop - 500ml/1000ml

Væghængt øjenskylle station der indeholder 500 ml pH neutral øjenskyl og 1000 ml almindelige øjenskyl samt brugermanual, der viser hvordan man skyller øjenene.
Begge flasker øjenskyl har DUO kop som gør det nemt at skylle begge øjne samtidig. PH neutraliserende væske er til at bruge i tilfælde af, at syrer eller baser er kommet i kontakt med øjet, her er det anbefalet at du skyller efter med den almindelige øjenskyl. Den grønne almindelige øjenskyl er til støv og anden generen i øjnene.

Ideel til arbejdspladser med meget praktisk arbejde især fx industri, laboratorier og andre steder, hvor der også håndteres syrer og baser.

Skylletid 10 minutter.

540,00 kr 432,00 kr
In stock
Varenummer
PL-4803

Yderligere Information
NavnØjenskyllestation Kombi - pH neutral & alm. øjenskyl - DUO øjenkop - 500ml/1000ml
Bredde - udvendig (mm)250
Højde - udvendig (mm)375
Dybde - udvendig (mm)95
FarveGrøn
Egnet tilApotek / Kosmetik, Skoler / Institutioner, Lagerbygninger, Fødevareproduktion, Produktion, Kemisk Industri, Værksteder

Øjenskyllestation Kombi - pH neutral & almindelig øjenskyl - DUO - 500ml/1000ml

Med denne kombinerede øjenskyllestation kan øjenene renses samtidig for både almindelig generen forårsaget af støv eller andre små fremmedlegemer der generer samtidig med at neutralisere kemiske vaæsker: syerer og baser.

pH Neutral øjenskyl

Flasken med blå DUO kop indeholder den neutraliserende væske der består af 4,9 % steril fosfatbuffer. Ved ulykker med syrer og baser gælder det om hurtigst muligt at neutralisere kemikaliet til et pH-niveau omkring 7,4 svarende til øjenvæskens normale pH-niveau. Ved at anvende normalt vand eller 0,9 % natriumklorid opnår du kun en fortyndings- og skylleeffekt. Flasken med pH neutral øjenskyl indeholder 500 ml.

Øjenskyl til generen af støv og fremmedlegemer

Denne øjenskyl med 1000 ml indeholder 0,9% streil natriumklorid til rens af øjnene hvis man oplever generen, støv eller andre småpartikler i øjet. Skyllevæskens saltvandsopløsning svarer til øjets naturlige væske, hvorfor den ikke vil irritere yderligere.

Flaske med ergonomisk DUO øjenkop

Flaskerne er udstyret med en ergonomisk øjenkop, der sikrer, at øjenskyllevæsken rammer øjet med en blød, jævn stråle. Tryk let på flasken uden at klemme. Plum DUO flaskerne er udstyret med en speciel øjenkop, der gør, at du kan skylle begge øjne på én gang. Øjenskylleflaskerne er CE-mærkede i henhold til de gældende regler for medicinsk udstyr.

ANBEFALET : Skylletid 10 minutter. Ved skylning med pH Neutral øjenskyl bør man skylle efter med den almindelige 0,9% øjenskyl frem til læge eller skadestue. Følg også instruktionerne på skyllestationen.
Sikkerhedsblade: Ph neutral og almindelig øjenskyl
Mere info: pH Neutral

Kontakt Os

Har du spørgsmål til produkterne er du velkommen til at kontakte os. Alle øjenskyl kan du finde lige HER.

Customer Questions
Ingen spørgsmål
fandt du hvad du ledte efter?