Adgangskontrol

Online og offline adgangskontrolsystemer

Safegear leverer løsninger inden for elektronisk adgangskontrol og dørtelefoner, der dækker alle behov for en sikker og let hverdag, både for virksomheder, institutioner og beboelsesejendomme.

Vi tilbyder et komplet sortiment af video-dørtelefoner, audio-dørtelefoner, adgangskontrolsystemer samt trådløse dørsamtaleanlæg, der integrerer en høj sikkerhed, samtid med at de lever op til de aktuelle krav til design og pålidelig kommunikation. Vores løsninger er skalerbare så man let kan udvide systemet uden store omkostninger.

Vores adgangskontrolsystemer leveres med indbygget GSM modul til kommunikation, hvilket gør dem unikke i forhold til mange andre produkter på markedet. Alle systemer med GSM modul leveres med 10 års abbonement der er inkluderet i prisen.

Sikkerhed og fleksibilitet

Med et adgangskontrolsystem opnås en langt større sikkerhed og fleksibilitet, end med gammeldags mekaniske nøgler, som let kan kopieres, eller bortkommer, hvilket giver ærgerlige omkostninger når låsekasser og cylindre skal skiftes eller omstilles.

Vi både installerer og servicerer adgangskontrolsystemer og dørtelefoner - kontakt vores eksperter for et uforpligtende tilbud!

Safegear kontaktes på telefon: 3696 4353

View as Gitter Liste

9 Items

pr. side
Retning
View as Gitter Liste

9 Items

pr. side
Retning