Låse

Safegear leverer løsninger inden for elektronisk adgangskontrol og dørtelefoner, der dækker alle behov for en sikker og let hverdag, både for virksomheder, institutioner og beboelsesejendomme.

Problemer med en kodelås som er købt hos en anden forhandler?

Bemærk! Hvis du har købt en kodelås hos en anden forhandler, skal du kontakte din egen forhandler for service og reklamationer. Safegear har desværre INGEN reservedele til låsene i løssalg, og kan desværre IKKE hjælpe, hvis låsen er købt et andet sted.

Hvis låsen er købt hos Safegear, er du altid velkommen til at kontakte os, også selvom garantien er udløbet. Send os venligst dit ordrenummer eller anden købsdokumentation samt serienummeret på låsen, så vi kan finde dig. Uden købsdokumentation kan vi desværre ikke gå videre med din forespørgsel.

Vi får et stort antal henvendelser hver eneste dag fra kunder som har købt produkter i Bilka, Byggemarkeder eller lign - vi har desværre ikke resourcer til at yde gratis vejledning og service på produkter købt hos dem. HVIS DU ØNSKER VORES SERVICE, SÅ KØB PRODUKTET HOS OS :)

Fingeraftrykslås

Fingeraftrykslåse

Fingeraftrykslåsene er egnet til udendørsbrug. Låsen er indstillet til at kunne åbnes indenfra af hensyn til flugtvej ved brand

Kodelås

Til hoveddøren har vi et udvalg af kodelåse af mærket Birkegaarden.

Adgangskontrol

Adgangskontrol

Med et adgangskontrolsystem opnås en langt større sikkerhed og fleksibilitet, end med gammeldags mekaniske nøgler, som let kan kopieres, eller bortkommer, hvilket giver ærgerlige omkostninger når låsekasser og cylindre skal skiftes eller omstilles.

View as Gitter Liste

Items 1-12 of 40

Side
per page
Retning
View as Gitter Liste

Items 1-12 of 40

Side
per page
Retning